Mikortól kezdtétek megvenni a babaholmikat és mi az amire feltétlenül szükség van és mi az ami felesleges?
Nem vagyok babonás, hamar el fogom kezdeni a vásárlást, mert apránként nem annyira megterhelő, mint egyben megvenni mindent.
Ami a listámon van: ruhák, 1-2 cumisüveg, mellszívó (bár nem tudom hogy az olcsóbb kézi vagy a drágább elektromos vagy kombi a jó), pár cumi, kiságy/pelenkázó, matrac, agynemű, hordozó+babakocsi (ebben leszek a legjobban tanácstalan, hogy melyik ami jó). Popsitörlők, hintőpor, kiskád, fürdető, krém, pelenkák. légzésfigyelő, ágy fölé valami kis "játék".
Mi az amire még feltétlen szükség van, de lehagytam?
1-es vagyok. Olvasgattam itt a zenélős játékokat. Ha még terhesség alatt veszel és párszor felhúzod, és a hasadhoz teszed, akkor állítólag majd a pici megfog rá nyugodni mikor már a nagyvilágban is hallja :)
Az én férjem rohant altató zenélős plüsst venni, mikor ezt megtudtuk :D
ha magasról kell lecipelni akkor olyan babakocsit vegyél ami könnyű és nem kell szerelni
hanem csak simán kinyitod és bele a gyerek és kész
pl ezért is volt fektethetős sport kocsim
egyik kézzel levittem a gyereket (télen a bundazsákban) a másikban a kocsi volt letettem a földre és felhúztam és már nyitva is volt :-)
am mire költöztök addigra a bébi rész kinövi és bőven elég lesz a sport rész neki .....
esetleg próbáld meg azt h elsőre olyant veszel ami egy hordozó csak egy lábbal
nekem ilyen hordózóm volt és ilyen picire összecsukható lábbal
az egész nagyon könnyű ha kocsival mentünk valahova akkor simán elfért még a csomagtartóban ezer más cucc (pl egy nagy bevásárlás is :-D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!