Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikortól kezdtétek megvenni a...

Mikortól kezdtétek megvenni a babaholmikat és mi az amire feltétlenül szükség van és mi az ami felesleges?

Figyelt kérdés

Nem vagyok babonás, hamar el fogom kezdeni a vásárlást, mert apránként nem annyira megterhelő, mint egyben megvenni mindent.

Ami a listámon van: ruhák, 1-2 cumisüveg, mellszívó (bár nem tudom hogy az olcsóbb kézi vagy a drágább elektromos vagy kombi a jó), pár cumi, kiságy/pelenkázó, matrac, agynemű, hordozó+babakocsi (ebben leszek a legjobban tanácstalan, hogy melyik ami jó). Popsitörlők, hintőpor, kiskád, fürdető, krém, pelenkák. légzésfigyelő, ágy fölé valami kis "játék".

Mi az amire még feltétlen szükség van, de lehagytam?

2014. ápr. 15. 16:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

1-es vagyok. Olvasgattam itt a zenélős játékokat. Ha még terhesség alatt veszel és párszor felhúzod, és a hasadhoz teszed, akkor állítólag majd a pici megfog rá nyugodni mikor már a nagyvilágban is hallja :)

Az én férjem rohant altató zenélős plüsst venni, mikor ezt megtudtuk :D

2014. ápr. 16. 12:53
 12/12 anonim ***** válasza:

ha magasról kell lecipelni akkor olyan babakocsit vegyél ami könnyű és nem kell szerelni

hanem csak simán kinyitod és bele a gyerek és kész

pl ezért is volt fektethetős sport kocsim

egyik kézzel levittem a gyereket (télen a bundazsákban) a másikban a kocsi volt letettem a földre és felhúztam és már nyitva is volt :-)

am mire költöztök addigra a bébi rész kinövi és bőven elég lesz a sport rész neki .....

esetleg próbáld meg azt h elsőre olyant veszel ami egy hordozó csak egy lábbal

nekem ilyen hordózóm volt és ilyen picire összecsukható lábbal

az egész nagyon könnyű ha kocsival mentünk valahova akkor simán elfért még a csomagtartóban ezer más cucc (pl egy nagy bevásárlás is :-D )

[link]

2014. ápr. 16. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!