Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért itt kérdezitek meg,...

Miért itt kérdezitek meg, hogy terhesek vagytok-e?

Figyelt kérdés
Tényleg vártok rá választ? Miért nem csináltok rögtön tesztet?
2014. ápr. 14. 22:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés jogos.Már nekem is kúúvára elegem van abból, hogy minden 2. kérdés a tünetekről szólnak, meg az ovulációról..stb.

Egyszer voltam kedves kifejteni egy ilyen kérdezőnek, hogy emelje fel a kis seggét azt haladjon a boltba tesztért!!!Erre lepontozott az IQ bajnok.. :/

2014. ápr. 14. 22:19
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

azok nekem is tetszenek, hogy tegnap lefeküdtem a barátommal, másnap hányingerem lett, terhes vagyok és hasonló jellegű kérdések..

én egyszerűen bezárom

2014. ápr. 14. 22:31
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Mert ezeknek a nőknek szalmaszál, ha valaki azt írja, hogy igen, lehetsz terhes!

De persze innen már nagyobb a pofára esés mikor kiderül, hogy mégsem az, csak beképzelte.

Szóval én sem értem! De hát van, aki szeret szenvedni!

Nagy kedvencem még a "pozitív ez a teszt?" olyanoktól, akiknek fényévekre van a menstruáció ideje, de azért tesztel idő előtt. Miért nem lehet megvárni, hogy megjön-e? Úgy szintén kisebb a pofára esés!

2014. ápr. 15. 05:06
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
En elhiszem, megertem h vki iszonyu sokat var egy babara es h mindent mettenne erte, meg azok ugyse ertik akik nem jartak meg ebben a cipoben. De akkor is vannak hatarok. Minek kell kinoznia itt magat a tesztekkel, tunetekkel? A tunetekre en nem adtam addig mig be nem bizonyosodott a terhessegem. Mert az elejen mikor elkezdtunk probalkozni terhes sem voltam de nekem mar jottek a tunetek. Ami baromsag volt. Az ido elotti tesztelgetsnem se latom ertelmet, de ezek a tunetsorok amiket sokszor irnak nevetseges. Termeszetes h lehet terhessegtol, de ki garantalja azt h valoban attol van??? Ha meg megsem depi van. Na mimdegy is, ugyis le leszek pontozva mikor idernek azok a tipusok akikrol szo van, de nem izgat. Kicsit inkabb gondolkodjanak el azon amit irtam.
2014. ápr. 15. 07:15
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egymást gerjesztik az ilyen kérdések. Már szinte divat kiírni, ezeket a kérdéseket. Soha nem fogom megérteni, hogy miért gondolják azt, hogy ami szabad szemmel nem látszik, az a képen, pláne negatívban látszani fog.

A tünetek meg a másik butaság, hiszen valakinek tuti olyan tünetei voltak, mint a kerdezőnek.

A válaszadók soha nem reagálnak egyöntetúen, tehát inkább elbizonytalanítják a kérdezőt.

Sajnálom ezeket az embereket, hogy nincsenek a környezetükben olyan emberek, akikkel erről beszélni tudnának, vagy tesztet kiértékelnének.

2014. ápr. 15. 07:19
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Falra tudok mászni ezektől a kérdésektől. Egyesek azt hiszik,hogy az itt olvasóknak olyan kifinomult érzéke van,hogy monitoron át belelát a kérdező hasába. A kedvenc kérdéseim még, amikor full negatív tesztet tesznek fel (mert szerintem akkor pozitív egy teszt ha nem kell kérdezgetni, hogy az-e) na meg a másik, hogy már x napja késik, de nem csináltam tesztet...

Elhiszem,hogy azért nem csinál, mert fél,hogy megint kudarc lesz, de könyörgöm, jobb az, ha itt bíztatják, hogy tuti baba lesz aztán meg mégsem. Akkor mennyivel egyszerűbb lenne tesztet csinálni?!

2014. ápr. 15. 07:23
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én attól tudok kiakadni, ha nem várt előtti full negatív tesztnél is vagy hárman határozottan állítják, hogy pozitív és még gratulálnak is. Szerintem is akkor pozitív egy teszt, ha meg sem kell kérdezni, amit már át kell tenni negatívba, meg forgatni, nagyítózni, az már régen rossz. Elhiszem, hogy az ilyen kérdező nagyon szeretne gyermeket és minden szalmaszálba megkapaszkodik, de ezzel sokszor csak magát veri át és utána nagyobb lesz a szomorúság, mert beleéli magát.
2014. ápr. 15. 07:57
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezt én sem értem.

Ha gondolja, hogy terhes az illető akkor miért nem keresi fel az orvosát?

A másik megoldás pedig a teszt. Csak az a nagy helyzet, hogy az emberek annyira tudatlanok. Gyereket csinálni tudnak, de védekezni nem (ha nem tervezik a babát), majd itt aggódnak, hogy terhesek vagy sem. Továbbá ha letudják írni, hogy ekkor meg ekkor volt peteérésük stb... akkor miért nem számolják ki ők maguk? Vagy hogy a teszt csak az együttléttől számított 14 napon mutat eredményt... fúú...

2014. ápr. 15. 09:13
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt olyan tesztem, amit a férjemmel ketten, összesen 5 diplomával sem tudtunk eldönteni, h most micsoda. (mondjuk nem itt kérdezgettünk, hanem kerestünk ügyeletes gyógyszertárat másik tesztért) Szóval előfordul, h nem tudod értelmezni az egyébként IQ harcosoknak való "van vonal, de halvány, akkor most wtf" c. problematikát.
2014. ápr. 15. 09:22
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer beírtam válasznak, hogy "persze, lehetsz terhes, de ilyen tünetekkel influenzás is!"..Na ismételten le lettem pontozva! :D

Mert ugye ha nem a "de jó, jajj de szupii, gratulálok terhes vagy" válaszokat adod, akkor már te vagy a szemét!!!

2014. ápr. 15. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!