Miért itt kérdezitek meg, hogy terhesek vagytok-e?
A kérdés jogos.Már nekem is kúúvára elegem van abból, hogy minden 2. kérdés a tünetekről szólnak, meg az ovulációról..stb.
Egyszer voltam kedves kifejteni egy ilyen kérdezőnek, hogy emelje fel a kis seggét azt haladjon a boltba tesztért!!!Erre lepontozott az IQ bajnok.. :/
azok nekem is tetszenek, hogy tegnap lefeküdtem a barátommal, másnap hányingerem lett, terhes vagyok és hasonló jellegű kérdések..
én egyszerűen bezárom
Mert ezeknek a nőknek szalmaszál, ha valaki azt írja, hogy igen, lehetsz terhes!
De persze innen már nagyobb a pofára esés mikor kiderül, hogy mégsem az, csak beképzelte.
Szóval én sem értem! De hát van, aki szeret szenvedni!
Nagy kedvencem még a "pozitív ez a teszt?" olyanoktól, akiknek fényévekre van a menstruáció ideje, de azért tesztel idő előtt. Miért nem lehet megvárni, hogy megjön-e? Úgy szintén kisebb a pofára esés!
Szerintem egymást gerjesztik az ilyen kérdések. Már szinte divat kiírni, ezeket a kérdéseket. Soha nem fogom megérteni, hogy miért gondolják azt, hogy ami szabad szemmel nem látszik, az a képen, pláne negatívban látszani fog.
A tünetek meg a másik butaság, hiszen valakinek tuti olyan tünetei voltak, mint a kerdezőnek.
A válaszadók soha nem reagálnak egyöntetúen, tehát inkább elbizonytalanítják a kérdezőt.
Sajnálom ezeket az embereket, hogy nincsenek a környezetükben olyan emberek, akikkel erről beszélni tudnának, vagy tesztet kiértékelnének.
Falra tudok mászni ezektől a kérdésektől. Egyesek azt hiszik,hogy az itt olvasóknak olyan kifinomult érzéke van,hogy monitoron át belelát a kérdező hasába. A kedvenc kérdéseim még, amikor full negatív tesztet tesznek fel (mert szerintem akkor pozitív egy teszt ha nem kell kérdezgetni, hogy az-e) na meg a másik, hogy már x napja késik, de nem csináltam tesztet...
Elhiszem,hogy azért nem csinál, mert fél,hogy megint kudarc lesz, de könyörgöm, jobb az, ha itt bíztatják, hogy tuti baba lesz aztán meg mégsem. Akkor mennyivel egyszerűbb lenne tesztet csinálni?!
Ezt én sem értem.
Ha gondolja, hogy terhes az illető akkor miért nem keresi fel az orvosát?
A másik megoldás pedig a teszt. Csak az a nagy helyzet, hogy az emberek annyira tudatlanok. Gyereket csinálni tudnak, de védekezni nem (ha nem tervezik a babát), majd itt aggódnak, hogy terhesek vagy sem. Továbbá ha letudják írni, hogy ekkor meg ekkor volt peteérésük stb... akkor miért nem számolják ki ők maguk? Vagy hogy a teszt csak az együttléttől számított 14 napon mutat eredményt... fúú...
Én egyszer beírtam válasznak, hogy "persze, lehetsz terhes, de ilyen tünetekkel influenzás is!"..Na ismételten le lettem pontozva! :D
Mert ugye ha nem a "de jó, jajj de szupii, gratulálok terhes vagy" válaszokat adod, akkor már te vagy a szemét!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!