Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy kell berendezni egy...

Hogy kell berendezni egy kiságyat?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy mit kell a matrac fölé tenni? elég csak a lepedő, vagy tegyek még valamit alá?

a rácson lenne a légzésfigyelő, rajta a matrac, rajta a lepedő. Fejvédő, takaró, feje alá kis textil pelus használatával tisztában vagyok.

Mi a véleményetek? nektek hogy van?

2009. dec. 21. 13:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk úgy van hogy matrac rajta gumilepedő és arra a lepedő. Nekünk nincs légzésfigyelőnk így azt nem tudom hová kell tenni. 11 hónapos kisfiú anyukája

2009. dec. 21. 14:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Nálunk a matracon még van egy puha takaró, és a szoptatós párnám is az ágyon van. Nem értettük, hogy miért nem akar a kiságyába aludni, miután kihoztuk a kórházból. A védőnőnk javasolta, hogy tegyük be a párnát az ágyba, mert így biztonságban érzi magát.
2009. dec. 21. 14:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Sorrend: rács, légzésfigyelő, matrac, gumis lepedő, rajta baba hálózsákban, bodyban, mellette a kis morzsikendője, körben fejvédő, bár az felesleges szerintem most már. (1éves)
2009. dec. 21. 14:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia nálunk ugyan így van ahogy Te leírtad csak a matrac és a lepedő közé tettem egy "gumilepedőt" ez szeritem csak egy sima nylon lap de hasznos, mert ha netalántán kifolyik a pisi vagy bukik akkor a matrac nem issza be.

5 hós anyuka

2009. dec. 21. 14:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Kókuszmatrac, rajta huzat, azon a lepedő. Textilpelenka a feje alá, rácsvédő körülötte. Takaró.
2009. dec. 21. 16:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Matrac, gumis lepedő, puha takaró, feje alatt textil pelus.

Körben rácsvédő, a kiságy végében pedig mackók, plüssök "vigyáznak" a kisfiamra.

A légzésfigyelőt 1 hónapos kora óta nem használjuk, mert levándorolt róla állandóan, mindíg keresztben fekszik és így rengetegszer beriasztott feleslegesen.

3hónapos baba anyukája

2009. dec. 21. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!