36 hetes kismama vagyok. Mikor érdemes berendezni a babának a kiságyát stb?
Figyelt kérdés
2008. okt. 5. 10:53
1/4 anonim válasza:
Szia!
Szerintem már berendezheted az ágyat, de ráér akkor is ha hazajöttök, mert az nem tart sokáig. Kivéve, ha még az ágy nincs egyáltalán összeszerelve.
üdv. Csilla
2/4 anonim válasza:
Nyugodtan összeszerelhetitek, tök jó érzés és látvány lesz. :) Bár nálunk akkor került rá sor, amikor már a kórházban voltam, mert nagyon elhúzódott a felújítás. Ha a párodra bízod, úgy is jó, majd meglátod, milyen nagy gonddal fogja kisimogatni a lepedőt, elegyengetni a baldachint (ha van). :D
3/4 anonim válasza:
Szerintem már rég túl is lehetnétek rajta. :) 36 hetesen már készülnöd kell arra, hogy akár ma is indulhattok a kórházba, márpedig legyen minden kész, hacsak nem szeretnéd, hogy ezt a párod intézze majd. :)
23 hetes kismama
4/4 anonim válasza:
Kezdjétek el nyugodtan!Elvileg van még időd a szülésig,de bármikor megindulhat,így ne várjatok vele.Szép lassan kényelmesen kezdjétek el.Úgyis találtok még néhány dolgot amit másképp akartok mégis,és akkor lesz időtök még variálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!