Ha kijön hozzátok a gyerekorvosi ügyelet éjszaka, adtok nekik pénz?
hajnali 5kor hívtuk ki az ügyeletet, 10 perc múlva itt voltak, nagyon alapos vizsgálat, injekció, receptek...
2.000.- adtam, nagyon meg voltunk elégedve, ezt próbáltuk így kifejezni.
1x hívtam ki az ügyeletet (bár nem éjszaka) és nagyon kedvesek voltak, viszont semmit sem fogadtak el.
Ha neadjisten előfordulna, hogy éjszaka kell kihívnunk őket, 1-2e Ft körüli összeget tartok reálisnak.
Hát sajnos nekünk nem volt itthon készpénzünk, csak párszáz ft, így este 10-kor jöttek ki, 3 pici gyerekem van, a legkisebbhez, 40 fokos láza volt. nem adtak neki semmit, nem mondtak semmit, csak, hogy vírus infekció. kifele menet látták, hogy nem nyújtom a pénzt, köszönés nélkül rámcsapták az ajtót :(
nem hívtam ki őket, csak felhívtam, hogy a 15 hónapos oltástól lehet -e 40 fokos láz, erre ők mondták, hogy kijönnek. 2 óra alatt jöttek ki.
szerintetek?
Erre mit lehet mondani van bunkó anya van bunkó bolti eladó, kamionos, tűzoltó így természetesen bunkó orvos is van, ettől még nem általánosítanék.
Az amit az első írt, hogy az a dolguk meg olyan, hogy az anyák dolga, hogy 3 évig otthon legyenek a gyerekkel azért kapják a gyed-et gyes-t mégis sok gyerek jár bölcsibe úgy, hogy nem dolgozik az anya.
Ja és még csak ismeretségi körben sincs orvos, mielőtt valaki ezzel vádolna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!