Volt valaki babával a Hotel Azúrban? Mik a tapasztalatok?
2014. ápr. 10. 09:08
1/3 anonim válasza:
Mi voltunk 2hónapja, és semmi rosszat nem tudok mondani, csak jót!
Be volt készítve a szobába a vízforraló, babágy (matraccal!!). Bár vittünk sajátot, de végül csak a matracot használtuk. Nem tudom milyen szobátok lesz, mi lakosztályban voltumk, szaunával jakuzzival, ha a baba alszik, én is tudjak relaxálni egy picit. Szerintem ez egy nagyon praktikus megoldás és bababarát :) amúgy nem lett volna időnk együtt szaunázni mondjuk. A hely is rettentő nagy volt, leterítettem neki egy pokrócot a szobába és vígan tudott mászni, játszani. Az étterem tele van etetőszékekkel, és amikor mi voltunk rengeteg gyerek volt, hatalmas nyüzsivel. Van valami játszóház is, de nem mentünk be, mert kicsi volt még hozzá gyerek.
Szóval csak ajánlani tudom!
2/3 A kérdező kommentje:
Jajj, de jó! Mi is lakosztályt foglaltunk. Voltatok vele wellnesben is?
2014. ápr. 22. 22:34
3/3 A kérdező kommentje:
Most jöttünk haza, nagyon jól éreztük magunkat, mindenkinek ajánlom!
2014. máj. 13. 08:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!