21/43 anonim válasza:
17: Így van, mindenkinek a saját dolga, ezért ez csakis a TE BABÁD dolga lehet, milyen versenyen indul, őt szerintem nincs joga senki másnak nevezni, Neked sem!
22/43 anonim válasza:
Hát 17-es! Akkor csak gratulálni tudok. Megvan a véleményem azokról az anyákról, akik versenyeztetik a csecsemőjüket, legyen szó bármilyen versenyről. Az én fiam a leggyönyörűbb a világon, mint ahogy minden anyának a saját gyermeke a legszebb. Eszembe nem jutna azért versenyeztetni, hogy önigazolást kapjak.
23/43 anonim válasza:
Szàmomra egyik sem szép. Az ilyen versenyek meg arról szólnak, hogy kinek van több ismerőse. Én rendszeresen kapok " lécci szavazz a gyerekemre" üzeneteket kisgyerekesektől...
25/43 anonim válasza:
Szerintem egyik sem szép, hanem cukik.
Én is úgy gondolom, hogy ezeken a versenyeken az a baba nyer, akinek több rokona, a szülőnek több ismerőse van.
27/43 anonim válasza:
Hát,ùgy igazán egyik sem,de talán az első..
28/43 anonim válasza:
Kedves 17-es, én csak arra volnék kíváncsi, hogy mit vár egy anyuka, aki ilyenre nevezi a gyerekét? Önigazolást? Vagy mit?
És ahogyan írták is, igazad van: mindenkinek a saját döntése nevezni szépségversenyre. Ha te indulnál, a te döntésed lenne. Ha a gyerekedet indítod, akkor egy tehetetlen kis bumszlit, aki baromira aranyos egyébként bezúdítasz ebbe a mérleglős-undorító világba... Kívülről, te. Nem ő dönt. Akkor miről van szó?
29/43 anonim válasza:
Szerintem mindegyik gyönyörű! Lehet, hogy én vagyok a lökött, de én egy kisbabára sem tudom mondani, hogy csúnyább vagy szebb, mint a másik. Éppen ezért értelmét sem làtom ezeknek a versenyeknek. Arra meg nem lennék kíváncsi, hogy más milyen csúnyának talàlja esetleg a kisfiamat. Minden baba szép.
30/43 anonim válasza:
17, mi ezen a kérdésen akkora döbbenet? Nem gondoltál bele, hogy ha felteszed a gyerekedet az internetre, akkor majd mások nézegetik, esetleg linkelgetik ide-oda és úgy beszélnek róla, mint egy tárgyról? Te tárgyiasítottad azzal, hogy versenyezteted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!