Fullos nagytakarítás takarítócéggel, mielőtt hazahozom a babát a kórházból? A férjem szerint túlzás, szerintetek is?
Most vagyok 30 hetes, és arra gondoltam, hogy amikor majd bemegyek a kórházba szülni, kellene hívni egy takarítócéget, hogy teljes tisztaság várja itthon a babát, mikor hazahozzuk.
Most sincs persze mocsok, de például a konyhaszekrények tetejét már nem tudom lemosni, mert nagyon magasan vannak, és ablakpucolást sem vállalnék már be ilyen nagy pocakkal, meg nehezen elérhető helyeket sem tudok letisztítani, mint például a tűzhely mögött, stb.
A férjem szerint ez túlzás, és én aggódom túl a dolgot.
Igazából a terhességem előtt nem zavart, ha egy napig nem volt elmosogatva, vagy ha volt egy kis por a lakásban, de mióta babát várok, nagyon durván tisztaságmániás lettem.
Szerintetek is túlzás ez az elképzelés, vagy pedig igazam van?
Mondom, amit bírok, azt megcsinálom, de létrára mászni meg fizikailag nagyon megterhelő dolgokat csinálni már nem merek ekkora pocakkal.
A férjemet meg nem szeretném ezzel terhelni, így is rengeteget dolgozik, inkább pihenjen hétvégén. :) Meg amúgy sincs valami nagy gyakorlata a takarításban, biztos lenne kivetnivaló a munkájában. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!