Budapesten hol van Next üzlet? Van olyan, ahol lehet rendelni?
Figyelt kérdés
Köszönöm szépen2014. ápr. 8. 21:57
1/12 anonim válasza:
A westendben van next uzlet. Igen, neten tudsz rendelni, www.next.co.uk
2/12 anonim válasza:
nextdirect.com 3 napon belül ingyenes kiszállítás
3/12 anonim válasza:
én rendelek, innen szoktam:
4/12 anonim válasza:
Van egy next baby a belvárosban is, a Váci utcából nyíló egyik kis utcában, nem tudom hogy a Párisi utca vagy a Haris köz. Szuper bolt!
5/12 anonim válasza:
A next.co.uk oldalrol nem lehet, nem szallit Mo.-ra. Ugyanaz, csak kulfoldieknek a www.nextdirect.com, onnan lehet, es ahogy irtak, ingyenes a szallitas es harom nap alatt ideer. En a Westendbe is jarok, ott van uzlet, de kevesebb a valasztek, mint neten, viszont eloben jobban meg tudod nezni.
6/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen. Megnézem majd azt a kis boltot a Váci utca környékén is.
:)
ment a zöld kéz
2014. ápr. 9. 09:04
7/12 A kérdező kommentje:
még egy kérdés, ha még nézitek, hogy mennyi a kiszállítási díj, még ismerkedem az oldallal. Látom, hogy a ruhákra kattintva lehet méretet választani.
2014. ápr. 9. 09:07
8/12 A kérdező kommentje:
és még egy kérdés, mielőtt belemászok az oldalba, hogy előre utalással kell fizetni, vagy ha kihozzák? Euroban
2014. ápr. 9. 09:29
9/12 anonim válasza:
Nincs szallitasi dij. Es bankkartyaval lehet fizetni az oldalon elore, utolag nem lehet.
10/12 A kérdező kommentje:
oh, értem, szóval rendelek és három nap múlva kiszállítják címre szállítási díj nélkül?
2014. ápr. 9. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!