Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Budapesten hol van Next...

Budapesten hol van Next üzlet? Van olyan, ahol lehet rendelni?

Figyelt kérdés
Köszönöm szépen

2014. ápr. 8. 21:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
46%
A westendben van next uzlet. Igen, neten tudsz rendelni, www.next.co.uk
2014. ápr. 8. 22:17
 2/12 anonim ***** válasza:
nextdirect.com 3 napon belül ingyenes kiszállítás
2014. ápr. 8. 22:23
 3/12 anonim ***** válasza:

én rendelek, innen szoktam:

[link]

2014. ápr. 8. 22:23
 4/12 anonim ***** válasza:
Van egy next baby a belvárosban is, a Váci utcából nyíló egyik kis utcában, nem tudom hogy a Párisi utca vagy a Haris köz. Szuper bolt!
2014. ápr. 8. 23:31
 5/12 anonim ***** válasza:
A next.co.uk oldalrol nem lehet, nem szallit Mo.-ra. Ugyanaz, csak kulfoldieknek a www.nextdirect.com, onnan lehet, es ahogy irtak, ingyenes a szallitas es harom nap alatt ideer. En a Westendbe is jarok, ott van uzlet, de kevesebb a valasztek, mint neten, viszont eloben jobban meg tudod nezni.
2014. ápr. 9. 00:12
 6/12 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen. Megnézem majd azt a kis boltot a Váci utca környékén is.

:)

ment a zöld kéz

2014. ápr. 9. 09:04
 7/12 A kérdező kommentje:
még egy kérdés, ha még nézitek, hogy mennyi a kiszállítási díj, még ismerkedem az oldallal. Látom, hogy a ruhákra kattintva lehet méretet választani.
2014. ápr. 9. 09:07
 8/12 A kérdező kommentje:
és még egy kérdés, mielőtt belemászok az oldalba, hogy előre utalással kell fizetni, vagy ha kihozzák? Euroban
2014. ápr. 9. 09:29
 9/12 anonim ***** válasza:
Nincs szallitasi dij. Es bankkartyaval lehet fizetni az oldalon elore, utolag nem lehet.
2014. ápr. 9. 12:24
 10/12 A kérdező kommentje:
oh, értem, szóval rendelek és három nap múlva kiszállítják címre szállítási díj nélkül?
2014. ápr. 9. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!