Mennyi idős volt a kisfiad, amikor először levág (at) tad a haját?
Ki vágta le neki és mivel? Hogy viselte?
Köszönöm, ha válaszolsz.
9 hónaposan én toltam le géppel a haját. Jól viselte, nem sírt, nem nyafogott, csak mindig forgott a hajnyíró felé, hogy mi az a zúgás, mert tetszett neki.
Most 4,5 éves, télen a fodrász vágja ollóval, máskor én géppel, de olyan 1,5 havonta kell vágni a haját, mert nagyon dús és gyorsan növő haja van.
8 hónapos kora körül ollóval belenyiszáltam mert itt-ott kopasz volt, elől meg a szemébe lógott.
1 évesen elvittem fodrászhoz, na azt végig üvöltötte, azóta 2 havonta apa nyírja géppel :) nagyon gyorsan nő a haja, picire nyírjuk oldalt, de 2 hónap múlva már a fülére lóg
6 hónaposan vágta először fodrász. Sok hajjal született és nem is igazán hullott ki, már belelógott a szemébe!
Két éves múlt,azóta már legalább 6-szor vágták neki. Van,hogy jobban tűri,van,hogy kevésbé!
Nekem is nagyhajú babám van.
4, 8, 13hónaposan nyírtam le neki rövidre ollóval, és már 3x vágta neki fodrász is- ollóval, pedig még csak 2éves mult. És mindannyiszor a szemébe lógott már a haja.
Nem tetszik kifiukon a nagyon tüsi haj, ugyhogy géppel nem vágjuk-vágattuk a haját, de ollóval is szép rövidre tudja vágni neki a fodrász.
Köszönöm neked is a választ.
Én is inkább az ollóra szavazok, nem szeretném túl rövidre vágni / vágatni a haját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!