Folyamatos műszak + kisgyermek - megoldható segítség nélkül?
Jelenleg olyan helyen dolgozom, ahol hétvégén, ünnepnap is kell dolgozni, 0-24 órás munkahely.
Nem fizet túl jól, de szeretem csinálni, és elég biztosnak is tűnik.
Pár éven belül aktuális lenne a gyermekvállalás. A baj az, nem tudom, hogy oldanám meg a gyerek elhelyezését, ha én ilyen munkarendben dolgozom. (5:40-13:40, 13:40-21:40, 21:40-05:40) Párom most állandó délelőttös, de már hajnali 3-kor eljár otthonról.
Nagyszülők nem lesznek elérhetőek. Párom szülei nyugdíjasok, de nem laknak túl közel, az enyémek igen, de rájuk más okból nem lehet majd bízni a gyereket.
Hogyan tudnám meg a kicsi bölcsibe/oviba vitelét pl. délelőttös héten, ha már hajnali 4-kor el kell mennem hazulról?
Munkahelyet semmiképp sem váltanék, ez olyan ritka biztos hely, amit őrültség lenne feladni, ráadásul imádom csinálni, hivatásomnak érzem.
Apa ugyanúgy kell a gyereknek, mint anya, én meg így gondolom. Semmivel sem megbocsáthatóbb, ha meg apa gürizik látástól vakulásig, miközben anyuka van csak a gyerekkel.
Én sem akarok azért gyereket szülni, hogy ne lássam. Így hát ha komolyan gondolom ezt a munkát, akkor lehet, hogy le is kell mondanom róla, hogy legyen valaha is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!