Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az mitől válik el, hogy...

Az mitől válik el, hogy felnőtt korára valakinek "lukas" a köldöke, valakinek pedig "tömött"?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 5. 06:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ahogy gyermekkorban beforr attól függ.
2014. ápr. 5. 07:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Biztos attól is függ, hogyan vágják el a köldökzsinórt, de szerintem inkább genetika, nem mindegy hogyan gyógyul a seb. Családon belül általában ugyanolyan mindenkinek.
2014. ápr. 5. 07:49
 3/4 anonim válasza:
Véletlenszerű, mert ahogy az előző válaszoló is mondja, a köldök lényegében egy seb, a gyógyulásán múlik. A köldökzsinór elvágása az orvosok szerint nem befolyásolja, mert mindenkinél ugyanúgy történik.
2014. ápr. 6. 12:56
 4/4 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem nem is lehet különböző képen elvágni. Két helyen elszorítják és középen elvágják ennyi, ezt szerintem nem lehet különböző képen csinálni. (ezt csak gondolom, nem tudom)
2014. ápr. 6. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!