Létezik hogy ezeket valaki megveszi?
Neten nagyon sok olyan hirdetést látok, ahol Kinder figurákat árulnak darabját 500 vagy 900ft-ért. Gyerekes anyukák, ti vesztek ilyet? Létezik hogy valaki ilyen sok pénzért megvesz egy kis Kinder figurát? Vagy csak én tartom ezt túlzásnak?
Köszönöm a véleményeket.
dehogy veszem eszembe se jutna.abból a pénzből már veszek neki tojással együtt..
Az a baj hogy vannak emberek akik a sz*rból is pénzt csinálnak
Van 1-2 gyűjtő, akik minden pénzt megadnak 1-1 teljes sorozatért a figurákból.
Ezeket nem a gyerekeknek árulják, hanem a gyűjtőknek
Szerintem ez azért hasznos,mert a gyereknek hiányzik egy játék a tízes oroszlángyűjteményből,akkor nem kell még húsz tojást megvenni,hogy direkt az az egy figura meglegyen.
Amúgy én még tojást se veszek,nemhogy ilyenért fizessek.
Biztos, hogy nem venném meg!
A magyar ember mint tudjuk pénzéhes és olyan árakat szab ki az általa eladandó dologra, hogy hihetetlen. Legyen az bármilyen hirdetés, ha látom, hogy az nem ér annyit, lapozok tovább, keresek olyat ami korrekt árú.
Egyébként más az, ha valaki megveszi a kindert. Bár az sem olcsó, de olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy az anyósom boltban dolgozik és sokkal olcsóbban elhoz mindent, tehát így egyszerűbb a gyűjtögetés.
Szeretek egyébként ilyeneket gyűjteni, nem magamnak persze, hanem a gyermekemnek.
28 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!