Mi kell egy babának? Mikor érdemes ezeket beszerezni? Mit lehet használtan? Milyen márkák jók? Meg vagyok ijedve, menni fog-e ez nekem?
Sajnos az a helyzet hogy én és a férjem is nevelőotthonban vagyunk. Új városban, senkit nem ismerek, senkit nem kérdezhetek. A védőnőnk a múltunkat firtatja csak, ne segít.
17 hetes vagyok,érdemes már vásárolgatni? Amit lehet ha érdemes használtan szereznék be gondolom olyan gyorsan nőnek fejlődnek, hogy nem kopnak ezek a dolgok nagyon. Cumisüveg, cumi , csörgő rágókát érdemesebb újat igaz a fertőtlenítés végett. Vagy lehet valahogy fertőtleníteni ezeket károsítás nélkül?
Ilyen múlttal szerintetek tudunk gyereket nevelni? Terveztük akartuk nem tudom miért most rémültem már meg, talán a sok negatív kritika.
Kell egy lakás, ahivá haza viszitek.
Kell neki egy kiságy, abba matrac
1-1 vastag vékony pléd
10 body
12 rugi
sapka
kardigán
Kabátka harisnya
Babakocsi
A fentiek mindd lehetnek használtak
2 cumisüveg 1 cumi ezek újak legyenek
Játékot is lehet használtan venni, de az az első 3 hónapban felesleges, csak eszik alszik a baba, nem játszik semmivel.
Gondolom azért botránkoznak meg az emberek, mert itt vagy 17 évesen, még gyerek, ezek szerint a párod is kiskorú ha még otthonban vagytok együtt. A baba is az otthonba meg haza?Neki van munkája?
Hová viszitek haza, miből tartjátok el? Ugyan úgy állami gondozott lesz mint ti!
Figyelj... Nagyon sokan csaladban felnove, rosszabb peldakkal kezdenek uj eletet! Ruhabol nyugodtan lehet a hasznalt, pelusbol sokfele van olcsotol a dragaig! Nalunk pampers valt be attol nem volt kiuteses a popsi :)
A megrettenesrol en is tudnek meselni :) 12 hetesen mikor felfogtam, hogy innen mar nincs visszaut es szules lesz :)
Vagy mikor a korhazban voltam mar 41 hetesen es mindenki szerint tul fiatalok voltunk parommal... Annyira belemverte a parat mindenki hogy az orokbeadason gondolkoztam... Nem tudtam a Fiammal az elso napoknak orulni, csak az jart a fejemben, hogy jo leszek-e, menni fog-e vagy masoknak van igaza...
9 honapja voltumk parommal egyutt mikor varandos lettem :)
Azota Fiunk mar 4 eves es most ha mindenigaz jon a kovetkezo :)
25 vagyok Parom meg 28 :) annyira csak nem voltunk mar fiatalok!
Hol irja te nyomorult hogy 17 eves? Szovegertes egyes! Hatalmas taplo vagy!
Kerdezo! Latod pont az ilyen nem normalisakra gondoltam pl :)
Ez egy kamu kérdés.
Egy otthonban élő gyerek miből vásárolgatna picibabának?
Nem is maradhatna nála a baba, vinnék a csecsemőotthonba, vagy ha vállalják, akkor a nagyszülőkhöz, hisz kiskorúak a baba szülei, gyám kell melléjük, s majd a baba mellé is!
Szamomra minden amit leirtal komolynak tunik es semmi meggondolatlan nincs benne :) sot kovetkezetesek vagytok....
Nincs gaz, vedono meg egy... Van ilyen :) szuk volt a bugyija!
Ugy csinald, ahogy szived szerint akarod! Te jo leszel, osztonosen jol fogod csinalni, es nem hiszem, hogy az intezetis eletetek rossz hatassal lenne!
Ti emiatt lehet jobban fogjatok ertekelni a csalad fogalmat mint sokan akiket sajat szuleik nevelnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!