Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Került már kórházba a gyermeke...

Került már kórházba a gyermeked? Hány évesen és mivel?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 2. 09:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

7 hetesen, vesemedence gyulladás miatt. Egy hetet volt kórházban.

3 gyermekem van, a legnagyobb 7 éves, szerencsére ennyi idő alatt még csak egy kórházas esetünk volt.

2014. ápr. 2. 12:26
 12/24 anonim ***** válasza:

3 évesen, Kawasaki-kórral. 1 hetet töltöttünk ott.

(ne csodálkozz, ha még nem hallottál a betegségről, elég ritka.)

2014. ápr. 2. 14:09
 13/24 anonim ***** válasza:
3 évesen, egész testet borító égő, piros, viszkető hólyagokkal. Valószínű, valamire allergia, de nyilván nem vizsgálták ki, most nézem a lehetőségeket magán úton.
2014. ápr. 2. 14:52
 14/24 anonim ***** válasza:

7-es ez nagyon durva!!!!Melyik kórházba voltatok,ha szabad megkérdezni??

Fiam 9 hónapos volt mikor lázgörccsel bent töltöttünk 5 napot.

2014. ápr. 2. 14:54
 15/24 A kérdező kommentje:

Köszönösm a válaszokat!

A sérves gyermek anyukája: azért ez nem semmi,megért volna egy pereskedést a dolog :(

Kawasaki kórról még nem hallottam,de megnéztem,és durva.

A kiütéses anyukának: az én lányomnak is ugyanez volt,akkor azt mondták ekcéma,és kapott rá szteroidos krémet.El is múlt tőle,de tudtam,hogy nem ekcéma,egyszerűen nem nézett ki annak.Neki is az egész testén volt.Azóta se tudjuk mitől.Most megyünk majd mi is allergia vizsgálatra (más miatt,de talán erre is kiderül valami)

2014. ápr. 2. 15:10
 16/24 anonim ***** válasza:
Győri Petz Aladár kórház, gondolkodtunk mi is a pereskedésen, de annyira örültem,hogy végre vége az egésznek, nem akartam újra és újra felidézni a történteket, bíróságra járni stb...
2014. ápr. 2. 15:21
 17/24 anonim ***** válasza:
1.5 èvesen herpes fertozessel. Utána ket evesen mèrgezes gyanujával. Magára fujta a hideg zsiroldot.
2014. ápr. 2. 17:07
 18/24 anonim ***** válasza:
3,5 évesen, 4-5 napos magas láz után (39 fölött láza volt tartósan), 2 éjszakát voltunk bent, először vírusfertőzés volt, de utána sajna felülfertőződött és ráment a fülére, antibiotikumot kaptunk.
2014. ápr. 2. 18:03
 19/24 anonim ***** válasza:

A most 5,5 éves fiam: 20 hónaposan orra bukott a motorral, erősen vérzett, egy éjszakára bent tartottak agyrázkódás gyanúval. 3,5 évesen 1 nap, orrmandula kivét + fültubus, 5,5 évesen egy éjszaka: vakbélgyanú.

Most 3,5 éves lányom: asztmás, befulladás miatt: 4 hónaposan 12 napig, 1,5 évesen 3 napig.

2014. ápr. 2. 19:19
 20/24 anonim ***** válasza:
5 naposan. Koraszülött mentő vitte, rémálom volt. (nem volt korababa, csak még 1 hete sem volt a világon). Gyomorkimenet szűkülettel vitték be (pontosabban haza sem jöttünk a kórházból, hanem át egy másik intézménybe, ahol volt PIC). Végül nem került sor az operációra, mert "kinőtte" a betegségét.
2014. ápr. 2. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!