Került már kórházba a gyermeked? Hány évesen és mivel?
7 hetesen, vesemedence gyulladás miatt. Egy hetet volt kórházban.
3 gyermekem van, a legnagyobb 7 éves, szerencsére ennyi idő alatt még csak egy kórházas esetünk volt.
3 évesen, Kawasaki-kórral. 1 hetet töltöttünk ott.
(ne csodálkozz, ha még nem hallottál a betegségről, elég ritka.)
7-es ez nagyon durva!!!!Melyik kórházba voltatok,ha szabad megkérdezni??
Fiam 9 hónapos volt mikor lázgörccsel bent töltöttünk 5 napot.
Köszönösm a válaszokat!
A sérves gyermek anyukája: azért ez nem semmi,megért volna egy pereskedést a dolog :(
Kawasaki kórról még nem hallottam,de megnéztem,és durva.
A kiütéses anyukának: az én lányomnak is ugyanez volt,akkor azt mondták ekcéma,és kapott rá szteroidos krémet.El is múlt tőle,de tudtam,hogy nem ekcéma,egyszerűen nem nézett ki annak.Neki is az egész testén volt.Azóta se tudjuk mitől.Most megyünk majd mi is allergia vizsgálatra (más miatt,de talán erre is kiderül valami)
A most 5,5 éves fiam: 20 hónaposan orra bukott a motorral, erősen vérzett, egy éjszakára bent tartottak agyrázkódás gyanúval. 3,5 évesen 1 nap, orrmandula kivét + fültubus, 5,5 évesen egy éjszaka: vakbélgyanú.
Most 3,5 éves lányom: asztmás, befulladás miatt: 4 hónaposan 12 napig, 1,5 évesen 3 napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!