Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, ti hogyan, mennyi...

Anyukák, ti hogyan, mennyi idő alatt szabadultatok meg a pocaktól és úszógumitól?

Figyelt kérdés
Terhesség után nem voltam olyan mint most, két és fél éves a fiam de most kezdtek el felszaladni rám a kilók. Most már csak este szopizik, lehet azért? Nagyon rosszul érzem magam a bőrömben még sose volt ilyen súlyproblémám. Nem olyan veszélyes a dolog, de a derekamon és a hasamon látszik leginkább. 25 éves anya
2014. ápr. 1. 22:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia! Ugyanígy vagyok mint te , nyáron lesz 3 éves a nagyobb, és 1,5 éves a kisebb lányom - aki 2 hete hagyta abba a szopizást, de már 2 hónapja keveset cicizett, s azt vettem észre, hogy 2-3 kg felszaladt rám, főleg pocakra, és csípőre... nagyon zavar ( tudom , másnak sokkal nagyobb gondjai vannak), egyszerűen rosszul érzem magam a bőrömben , úgy érzem sehogy állnak a ruhák.... pedig nem eszem többet, próbálok figyelni, de csak nem megy le... és vészesen jön a nyár :(
2014. ápr. 1. 23:08
 2/9 anonim ***** válasza:

vegyél fa hullahopp karikát, napi 20 percet használd :)

ez a legtutibb hasra és úszógumira :)

2014. ápr. 1. 23:11
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem igaz 6 hónapos a kislányom, igaz teljesen mindegy.

Írtó sokat híztam terhesség alatt, 2 évvel ezelőtt 171cm-hez 49 kg voltam, extrém vékony. Aztán "felhízlaltam" magamat 58-60kg-re. 87kg-al mentem szülni.

Most 6 hónap után, 15kg mínusznál tartok. Szülés alkalmával csak 5 kg jött le.

Szóval a tiszta fogyás az 10kg. Még hátra van még ennyi:/

Hullahoppot én is ajánlom!

Most edzeni fogok, olyan fitness terembe, ahol van gyermekmegörző. Így könnyen lemennek majd a kilók.

Én is 25 vagyok:-)

2014. ápr. 2. 00:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem szülés után fel evvel mar semmi sem látszott, kamatostul lement. Nem sportoltam hanem sokat szoptattam. És szerintem attól állt be a dolog. Amire figyeltem: ne egyek fehér kenyeret, tésztákat. Ettem nasikat, palacsintát is, de mértékkel. 26 évesen szültem, most 28 vagyok, 2. babát várom
2014. ápr. 2. 06:34
 5/9 anonim ***** válasza:
40%
Előző vagyok: ahogy kevesebb lett a tej nekem is feljött 2 kg. Ha este ma nagyon lightosan vacsizol, fehérjét zoldseggel, akkor ez le fog menni. Pl sajtok salival vagy natúr csirkemell, vagy turo/joghurt
2014. ápr. 2. 06:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Mármint minden este lightosan vacsizol, ezt akartam írni, csak félre ment, bocsi.
2014. ápr. 2. 06:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Zsírégető krém +fólia + minden nap szobabiciklizés, este már csak könnyed saláták,vagy hal,vagy hús.Nekem lement.
2014. ápr. 2. 06:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Nagyobbik fiamnál igaz csak 10 kilót híztam, és abból 5 le is ment, ahogy megszűltem, azonban a szoptatás alatt vissza is jött. Aztán ahogy abbahagytam a szoptatást 11 hónapos korában, vettem egy elipszis trénert. 2 hónap alatt lement a 10 kg úgy, hogy minden nap 20 percet edzettem, és enyhén diétáztam. Vagyis mindenből ettem, csak keveset, a cukrot kiiktattam, igyekeztem tészta, kenyér helyett zöldséget enni, és ennyi. Ahogy lefogytam, pozitívat teszteltem. :-)

Második babánál már 13 kg-ot szedtem fel, szintén 5 ment le, mikor megszűltem.

Azonban a két gyerek mellett annyit kellett szaladgálnom (férjemet áthelyezték, gyakorlatilag mintha egyedülálló anya lennék, 3. emelet, lift nincs napi 2x-3x babakocsi fel-le, bevásárolt cuccokkal), hogy észrevétlenül lement az összes felesleg, sőt 6 kg-al kevesebb vagyok, mint lánykoromban. :-) Viszont az első fogyás óta, folyamatosan figyelek a kevesebb cukor-liszt bevitelre, és sok zöldséget-gyümölcsöt eszünk. Biztos ez is nyom a latban. A kicsi amúgy még szopizik. 19 hós.

Félek is attól, ahogy visszamegyek dolgozni, visszaszaladnak a kilók.

2014. ápr. 2. 08:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2014. ápr. 4. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!