A gyereked hány éves korában lett első osztályos?
Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 15:52
1/6 anonim válasza:
A legidősebb szept. 3-án született és épp, hogy betöltötte a 7-et, mikor iskolás lett. A lányom aug.11-i, ő is 7 évesen ment. A kisebb fiam febr. 9-én született és vele is vártunk, így ő már 7 és fél éves volt. Egyiknél se bántam meg, hogy kivártunk, elég könnyen kezdték a sulit, de az óvodában se unatkoztak, mivel a csoport fele is maradt. egy óvónő
2/6 anonim válasza:
Szia!
Júniusi születésű a nagyobbik fiam, így évvesztesnek számít 7 évesen ment suliba.
A babám márciusi ő nem számít évvesztesnek, de nem fogom csak 7 évesen engedni a suliba.
Én a fiamon láttam, hogy 6 évesen még olyan kis picike volt, nem is bántam, hogy nem ment suliba.
3/6 anonim válasza:
A nagyfiam 7 évesen ment elsőbe, a kicsi márciusi,ő 7,5 évesen fog.Egyáltalán nem bánom, a nagyfiún látom mennyire megterhelő a legbarátságosabb iskola is nekik.
5/6 anonim válasza:
7 és fél évesen lett a fiam, most elsős. (amugy februári)
A lányom is 7 évesen lesz majd elsős, ő szeptember 15.-ei.
6/6 anonim válasza:
A fiam adott év januárban töltötte 7-et, és szeptemberben ment suliba. Most harmadikos, 10 éves lesz januárban és nem látom semmi hátrányát, inkább előnye van, hogy később ment.
Nem 18 hanem 19 évesen fog érettségizni,ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!