Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A gyereked hány éves korában...

A gyereked hány éves korában lett első osztályos?

Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 15:52
 1/6 anonim ***** válasza:
A legidősebb szept. 3-án született és épp, hogy betöltötte a 7-et, mikor iskolás lett. A lányom aug.11-i, ő is 7 évesen ment. A kisebb fiam febr. 9-én született és vele is vártunk, így ő már 7 és fél éves volt. Egyiknél se bántam meg, hogy kivártunk, elég könnyen kezdték a sulit, de az óvodában se unatkoztak, mivel a csoport fele is maradt. egy óvónő
2009. dec. 18. 16:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Júniusi születésű a nagyobbik fiam, így évvesztesnek számít 7 évesen ment suliba.

A babám márciusi ő nem számít évvesztesnek, de nem fogom csak 7 évesen engedni a suliba.

Én a fiamon láttam, hogy 6 évesen még olyan kis picike volt, nem is bántam, hogy nem ment suliba.

2009. dec. 18. 16:01
 3/6 anonim ***** válasza:
A nagyfiam 7 évesen ment elsőbe, a kicsi márciusi,ő 7,5 évesen fog.Egyáltalán nem bánom, a nagyfiún látom mennyire megterhelő a legbarátságosabb iskola is nekik.
2009. dec. 18. 16:34
 4/6 anonim ***** válasza:

7 év 3 hónap

6 év 6 hónap

2009. dec. 18. 17:32
 5/6 anonim ***** válasza:

7 és fél évesen lett a fiam, most elsős. (amugy februári)

A lányom is 7 évesen lesz majd elsős, ő szeptember 15.-ei.

2009. dec. 18. 19:39
 6/6 anonim ***** válasza:

A fiam adott év januárban töltötte 7-et, és szeptemberben ment suliba. Most harmadikos, 10 éves lesz januárban és nem látom semmi hátrányát, inkább előnye van, hogy később ment.

Nem 18 hanem 19 évesen fog érettségizni,ennyi.

2009. dec. 18. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!