Első terhességem, adnátok tanácsokat?
Szeretnék segítséget kérni:
1. Mit szedtetek és mikortól (vitaminok, ásv. anyagok)?
2. A munkám miatt táppénzre szeretnék menni. Nagyon stresszes és 34 éves múltam, szeretném ha nem menne el a babám, de nem akar az sztk-s nőgyógyász kiírni tp-re (magánrendelésre nincs pénzem). Mit mondjak neki hogy kiírjon? A háziorvosom is csak egy hétre írt ki, mert görcsöl a hasam. A nőgyógy meg egy bunkó, kérdeztem tőle hogy negatív lett a toxoplasma eredményem (amit én magam csináltattam meg)de van cicám, mit csináljak? Erre ő: neki is van macskája. Nem szóltam rá semmit.
3. Magánrendelésen adhat olyan igazolást a nőgyógyász amivel a háziorvos kiírna?
Sajnos ha visszamegyek dolgozni ki fognak rúgni, így hogy táppénzen vagyok nem tudnak.
Igazából sem a nőgyógyász sem a háziorvos nem mondott semmit, mit szedjek 7 hetes terhes vagyok. Védőnőhöz majd két hét múlva kell mennem.
4. Magánrendelésre jártál vagy az "sztk"-ba?
Köszönöm a segítségeteket!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!