Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi okozhat szülés után 17...

Mi okozhat szülés után 17 hónappal egy napos mensit, az 5-6 napos helyett?

Figyelt kérdés

3 hónapja változott meg a mensim.Fogamzásgátlót szedek régen,nem szoptatok 15 hónapja.

Régen 5-6 napig mensiztem,most meg 3 hónappal ezelőtt 3 napig alig volt meg.Akkor vettem tesztet a biztonság kedvéért.Negatív volt.

Inkább fogytam egy-egy kilót,de semmi különös,viszont 2 hónapja csak 2 napig volt meg,most meg csak egy napig.Szó szerint.,

Ez mennyire normális dolog?

Jártatok már így? A fogamzásgátló teszi?

Mert eddig is ezt szedtem eddig nem volt ilyesmi velem.

Vagy valamiért nem tud kiürülni a méh, vagy mi a fene ez?

Segítenétek?

Nődokihoz majd talán januárban eljutok.

2009. dec. 17. 11:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom mitől lehet ez, szerintem minél előbb menj el nőgyógyászhoz. Elképzelhető, hogy valami olyan dolog van benned ami nem igazán jó, és ennek jobb minél előbb utána járni. A nőgyógyászok javarésze egyébként dolgozik 2 ünnep között is, akkor kevesen is vannak, érdemes lenne utánajárnod.
2009. dec. 17. 13:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Magánrendelésre akarok menni,csak januárban lesz talán rá pénzem.Viszont a sima szakrendelésen meg olyan a fogadtatás,hogy abból nem kérek,sajnos nekem erről rossz tapasztalatom van.
2009. dec. 17. 13:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is keresd fel a dokit minél elöbb! Ez már nemhiszem, hogy a szüléstől van elég régen volt már az, ennyi idő alatt már rendeződnie kellett odabent a dolgoknak. Jobb az ilyesminek minél elöbb utána járni, neghogy nagyobb baj legyen!
2009. dec. 18. 23:03
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ,és esetleg olyan tudna írni,akivel ugyanez volt ?

Mi volt az ok,mi lett a vége?

2009. dec. 20. 11:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is ciklusgondjaim vannak, nem kaptam itt más választ, minthogy menjek dokihoz, 1x már voltam is, kiderült, hormonproblémám van, most meg megint gondom van (5 hétig véreztem), és megintcsak azt mondta dokim, hogy menjek el, megvizsgál és ad ciklusbeállitó gyógyszert. Szóval szerintem annyi dolog lehet, ne tippelgess, hanem valahogy juss el a dokidhoz.
2009. dec. 20. 12:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ.Akkor igyekszem.5 hét! az nem semmi,elég lehetett a bajod!
2009. dec. 20. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!