Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Rómeó névről?

Mit gondoltok a Rómeó névről?

Figyelt kérdés
Második név lenne, az első Róbert.
2014. márc. 22. 13:33
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Magyarországon kisebbségi név? Én nem egy meg nem kettő kisebbségit ismerek de ilyen nevűt nem. Még facen se láttam soha ezt a nevet, se kisebbséginél se másnál. Na mind1 is. Még szerencse h én választok nevet a gyerekemnek
2014. márc. 22. 21:12
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia

8-as vagyok.Ígyvan!Te választod,neked kell tetszen.Itt mindenki minden nevet kisebbséginek tart,mert előfordul hogy ők is ezt adják.Szerintem szép név.Megírom privátban mi az én lányom neve,és erre is mindenki kisebbségiként gondol itt!

2014. márc. 23. 05:14
 13/13 anonim ***** válasza:

Gondold el azt a helyzetet, hogy az iskolában a Rómeó és Júliát veszik. És hidd el a gyerekek nem olyanok hogy az első poénnál megunják az ugratást.

Róbert Rómeó ... Tudsz te ennél jobbat is! De mint mondták te döntesz. Én gyerek vagyok és nem örülnék ha ez lenne a nevem.

2014. jún. 3. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!