Veronika, Rozália vagy Borbála?
Figyelt kérdés
Melyiket adnád? Indoklást is kérnék, ha lehet :)2014. márc. 21. 20:00
1/16 A kérdező kommentje:
Veronikát nem becéznénk
Rozi és Bori pedig így lennének :)
2014. márc. 21. 20:00
2/16 anonim válasza:
Rozália nem tetszik nekem, olyan régies, és volt egy Rozi néni tanárom akit nem szerettem. :D Borbála nem tetszik, viszont Bori igen. Maikor szültem (novemberben) akkor a két szobatársam is Bori-Bori volt (mármint a babák) és egyre többel találkozok, ezt csak azért mondom ha zavarna hogy sok van belőle. Veronika tetszik, de Veronkának "csúfolnák" és ezért nem tetszik annyira. És hát elég sokat számít a vezeték név is, hogy ahhoz mi illik.
3/16 anonim válasza:
Én személy szerint egyiket sem adnám, de ezek közül Veronika. Ez szép név. A Rozália nekem egyáltalán nem tetszik egy öregasszony jut eszembe róla, a Borbála pedig Boriként jó, de így az egész nagyon nem.
4/16 anonim válasza:
Mind a hármat jó szívvel adnám :) Végre nem tucatnevek :)
5/16 anonim válasza:
Veronika. Az kifejezetten tetszik, a másik kettő pedig nem.
6/16 anonim válasza:
Mindig is Veronikát akartam de Petikém lett:) Rozália van a családban tetszik Borbála is volt a dédi mamám:)
7/16 anonim válasza:
Rozália! Nekem nagyon tetszik, bár nálunk családi hagyománya van apai ágról. :) (Nem, apukámat nem Rozáliának hívják :) ). Viszont valóban régies. Ha lehetne egy új felvetésem, a Róza névvel, talán picit modernebb. Én ezt a nevet terveztem a lányomnak, de kukacos lesz, így nem jött össze. :) 31hkm
8/16 anonim válasza:
0%?????? Mert válaszoltam, van itt színvonal!
10/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, jöhet még :)
Én mindenkit felpontozok!:))
2014. márc. 21. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!