Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A szülés vagy a csont törés...

A szülés vagy a csont törés fáj jobban?

Figyelt kérdés
2014. márc. 21. 19:16
 1/9 anonim ***** válasza:
55%
Azt szokták mondani, hogy a veseköves fájás az überel mindent, még a szülési fájdalmat is.
2014. márc. 21. 19:20
 2/9 anonim ***** válasza:

Fuuuúúú, a vesekő tényleg nagyon-nagyon car!

Mondjuk annyiban volt jobb szülni, hogy annak legalább kb.láttam mikor lesz vége. A vesekőnél nem tudtam mikor lesz vége.

2014. márc. 21. 19:38
 3/9 anonim ***** válasza:

:-O de hülye összehasonlitás ez...

pl nekem a csonttörés nem volt annyira huuu, de fájdalmas..pedig 3 helyen tört a könyököm, platinát tettek bele és 3,5 orás mütét volt..de annak ellenére nem emlékszem ugy, hogy ez annyira fájt volna..

2014. márc. 21. 20:34
 4/9 Babeli Zurzavar ***** válasza:
100%
a terdem tort, majd kesobb a labfejem... (eleg hulye helyeken torok:-):-) ) es hazarozottan a szules fajt jobban!
2014. márc. 21. 20:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szülés! Nekem a kezem tört, de inkább az a fájdalom, mint a vajúdás.
2014. márc. 21. 21:08
 6/9 anonim ***** válasza:

még nem tört semmim, de nekem a (fog) gyökérkezelés és gyökértömés benne felejtett begyulladt ideggel jobban fájt, mint a szülés :)

nekem a vakbélgyulladás okozta fájdalomra hajazott a szülés, erősségre csak, az egyik félpercenként jelentkezik, aztán fél perc szünet, a másik meg fájdalomcsillapító injekcióig megállás nélkül. (inkább szülés, mint vakbél, vagy gyulladt fog gyökértömés) :) :)

2014. márc. 21. 21:28
 7/9 anonim ***** válasza:
26%
A szülés überel MINDENT! Nekem iszonyatosan fajt. De megérte:D
2014. márc. 21. 23:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Amikor kiműtötték a bölcsességfogamat és kiment a fájdalomcsillapító hatása, az nekem rosszabb volt, mint a szülés.
2014. márc. 22. 10:47
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

A szülés mindennél jobban fáj, de a végeredmény kárpótol mindenért. Szóval amíg egy vesekőnek egy véres vizeletes kavics, vagy egy vakbélgyulladásnak egy hasi műtét az eredménye, a szülésnek viszont egy tündéri kisbaba, és a fájdalom elvágólagos megszűnése az eredménye.

A szülési fájdalmat talán azért könnyebb elviselni, mert van értelme, és egy csodás eredménye. Én közben is próbáltam erre koncentrálni.

2014. márc. 22. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!