A szülés vagy a csont törés fáj jobban?
Fuuuúúú, a vesekő tényleg nagyon-nagyon car!
Mondjuk annyiban volt jobb szülni, hogy annak legalább kb.láttam mikor lesz vége. A vesekőnél nem tudtam mikor lesz vége.
:-O de hülye összehasonlitás ez...
pl nekem a csonttörés nem volt annyira huuu, de fájdalmas..pedig 3 helyen tört a könyököm, platinát tettek bele és 3,5 orás mütét volt..de annak ellenére nem emlékszem ugy, hogy ez annyira fájt volna..
még nem tört semmim, de nekem a (fog) gyökérkezelés és gyökértömés benne felejtett begyulladt ideggel jobban fájt, mint a szülés :)
nekem a vakbélgyulladás okozta fájdalomra hajazott a szülés, erősségre csak, az egyik félpercenként jelentkezik, aztán fél perc szünet, a másik meg fájdalomcsillapító injekcióig megállás nélkül. (inkább szülés, mint vakbél, vagy gyulladt fog gyökértömés) :) :)
Szia!
A szülés mindennél jobban fáj, de a végeredmény kárpótol mindenért. Szóval amíg egy vesekőnek egy véres vizeletes kavics, vagy egy vakbélgyulladásnak egy hasi műtét az eredménye, a szülésnek viszont egy tündéri kisbaba, és a fájdalom elvágólagos megszűnése az eredménye.
A szülési fájdalmat talán azért könnyebb elviselni, mert van értelme, és egy csodás eredménye. Én közben is próbáltam erre koncentrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!