Fáj vagy csíp a vizelés szülés után?
Figyelt kérdés
olyan mint holyagtukrozes utan (eget,csip nagyon) vagy milyen?2014. márc. 14. 06:44
1/8 anonim válasza:
Nekem nem fájt, nem is csípett. :)
2/8 anonim válasza:
Katétereztek esetleg? Nekem utána volt rossz kb. 1 napig (EDA-t kaptam és amiatt kellett a katéterezés), de utána magától rendbe jött. Kérdezz rá a dokidnál!
3/8 anonim válasza:
Természetes úton szültem, varrtak, utána simán tudtam pisilni, nem csípett, nem fájt.
4/8 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat :)
egyenlore meg csak felmerem a terepet hogy mire keszuljek, de a baba mar 2 honapja keszuloben van :)
amugy olyan 4-6honapja voltam holyatukrozesen es utanna annyira egett es csipet hogy nem mertem pisilni :) es ugye ha valaki szules utan nem tudd pisilni az megkateterezik :s ezert kerdeztem :)
2014. márc. 14. 07:58
5/8 anonim válasza:
Én is EDA-t kaptam,természetesen szültem, repedtem,nagyot vágtak,de a pisilés egyáltalán nem fájt,de a székletürítés nem kellemes hacsak nincs hasmenésed :-) 22/L
6/8 anonim válasza:
Nekem is a székletürítéssel volt gondom mert kijött az aranyerem és az fájt, a pisilés miatt ne aggódj, igyál sokat és ha nem megy, akkor először kérd hogy zuhanyozhass le, mert a vízsugár is segíthet.
7/8 anonim válasza:
Én éjjel szültem, 03óra után tettek a kórterembe,azt mondta a szülésznő hogy ha nem produkálok pisit reggel 6 óráig akkor katéter....behozott egy nagy kancsó teát,és mind megittam ha szomjas voltam ha nem :-) volt is pisi rendesen! 5-ös voltam.
8/8 anonim válasza:
Mondjuk hogy kellemetlen volt, picit égetett. De én pl. sokkal jobban féltem attól, hogy a pisi csípni fogja a gátsebet. Vagy hogy mi lesz majd a nagy WC-vel...Mindegyiket túléltem, de a katéterezést többé a hátam közepébe sem kívánom. Pedig nem fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!