Intim kérdés. Szülés utáni szexuális étvágy?
A hormonok is, persze, meg ott van az a nagyon hosszú kihagyás is. Helyreáll majd a dolog, nyugalom. Én csak abban a hat hétben nem szexeltem szülés után, és majd megvadultam már a végén.
Lassan aztán amúgy is több dolgod lesz a baba körül is, mert egyre kevésbé fog egész nap aludni, és helyreáll a hormonháztartásod is, adj még pár hónapot a dolognak, addig is meg kitartást a férjednek is :).
Nekem is ez van, de a férjem értékeli és élvezi :D
Én szülés után 2 héttel beindultam (ott volt pár nehéz hét, amíg még nem lehetett), és azóta nem lehet lelőni sem :) szerintem nincs ezzel baj, hála az égnek szuper. :)
Nálunk a fordítottja. A kapcsolatunk eleje olyan volt, hogy naponta 2-3-szor is összebújtunk, vagy ki sem keltünk nap közben az ágyból.
Mióta megvan a gyerkőc, azóta nem nagyon van kedvem nekiállni, pedig élvezem közben, de valahogy mégsem veszem rá magam, hogy elkezdjük. A férjem szívesen cseréle ebből a szempontból a tiéddel... :D
Jesszusom, ha tudnád mennyire irigyellek!!!
Szoptatok és még mindig nem menstruálok és a libidóm a béka segge alatt van... Megjátszani nem tudom magam a párom előtt, tehát látja is, hogy nem kívánom igazán, pedig amúgy nagyon jó pasinak tartom!
Örülj neki! A túl sok vágy még egy kapcsolatot se tett tönkre :D Sokkal rosszabb, mikor kb olyan a szexre gondolni, mint arra, hogy mi legyen a másnapi ebéd... :(:(
Válaszolva a kérdésre, igen, nyilván a hormonok, a kihagyás meg a megváltozott élethelyzet... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!