Agyhártyagyulladás elleni oltás?
Figyelt kérdés
neis vac-cről van szó. ma irta a receptet a doki, de csak két hónap mulva oltja be. meddig érvényes a recept? az árát tudja valaki?2014. márc. 21. 14:56
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenki válaszát:)
2014. márc. 21. 17:28
12/15 anonim válasza:
Ne váltsd ki, max. ha kifizeted, kérd meg a gyógyszertárat hagy maradjon ott. Én a múlt hónapban kiváltottam a 10 ezres bárányhimlő oltást, és pont akkor tönkre ment a 6 éves hűtőnk, mire észrevettem, melegebb lett a megengedettnél, az oltás így mehetett a kukába. :(
13/15 anonim válasza:
+ 2 rugóért adja be a doki, számla nélkül.
14/15 anonim válasza:
Tok mindegy, h a gyogyszertari hutoben van tarolva vagy a tiedben:-)
15/15 anonim válasza:
Kedves utolsó, egyáltalán nincs igazad! A te hűtőd tönkre mehet, lehet hosszabb áramszünet,stb. és akkor màr buktad az oltàst! Mèg ha a gyógyszertàrban marad, ilyen veszély nincs. ;)
12. Voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!