Mennyire fáj az agyhártyagyulladás elleni oltás?
Figyelt kérdés
Holnap fogok kapni és állítólag nagyon fáj és szeretném megtudni hogy igaz e.2013. okt. 16. 14:30
1/5 anonim válasza:
Fáj is. Pár nap alatt elmúlik a fájdalom, én az izomlázhoz tudnám hasonlítani. Bárhogy mozogsz, érzed, hogy fáj, mintha lenne ott bent a bőröd alatt valami. :D
2/5 anonim válasza:
Annyira, mint az összes többi oltás.
3/5 anonim válasza:
Én kaptam olyat!!! Nekem egyáltalán nem fájt inkáb zsibbasztott. Borogasd. Ezt tudom ajánlani. Nekem ez mindig beválik. Egy kicsit segített!
4/5 anonim válasza:
Ne rinyálj, az egy vacak kis tű, aztán pár napig még érzed a helyét, ennyi :)
Ez nem fájdalom, maximum kellemetlenség.
5/5 anonim válasza:
fáj ?? én minden oltás után 2 órára rá már mentem edzeni meg kondi terembe nem sírtam mint a 5 éves kisgyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!