Adnátok a Mandula nevet a kislányotoknak? Szerintetek már teljesen átlagosnak fog hangzani öt év múlva az óvodákban?
Figyelt kérdés
Annyira szép név szerintem, ha önmagában nem is, de egy másik keresztnévvel csodaszép lenne :)
Szerintetek? Egyre érdekesebb keresztneveket adnak a gyerekeknek, a Mandula már szint átlagosnak hatna mellettük.
2014. márc. 20. 15:33
11/13 anonim válasza:
:) csodás
De ha az a cél, hogy mindenáron olyan neve legyen, ami nem átlagos, és soha nem is lesz az, akkor feltétlenül javaslom a Kunigundát!!
12/13 anonim válasza:
Én adnám. Nagyon szépen hangzik, és szeretem a gyümölcsnév, virágnév és hasonló neveket, a legtöbb ilyesmi tetszik, bár tudom, hogy sokakat a hideg ráz tőle. Ízlés kérdése. Nekem ez az egyik kedvencem. :)
13/13 anonim válasza:
Van egy Mandula nevű kislány a ovis csoportunkban, Manka a beceneve. Nekem még így becézve is tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!