Lenne rá igény, örülnél neki és részt vennél rajta?
Ha a baba születése után a kórházi napok alatt lenne egy baba masszázs-torna "mini tanfolyam" (kb 1 órás) akkor részt vennél rajta(fizetős lenne)?
Játék babákon lehetne folyamatosan csinálni az oktatóval,aki a feladatok bemutatása mellett azt is elmondja részletesen mi miért fontos.A végén mindenki kap egy kis "ajándék csomagot" dvd a masszázsról,tornáról illetve egy egy csecsemőknek használható pici olaj minta.
oké:)Ezért kérdeztem,kíváncsi vagyok a véleményekre!:)
És mennyit szánnátok rá?
szülés után 2 hétig nem tudtam ülni. 3 napig meg állni mert szédültem, gyenge voltam. szóval csak feküdtem a kórházban, sőt itthon is az első napon.
én nem fizettem volna be ilyenre, szerintem kevés az olyan nő aki szülés után már tipptopp :)
de ha az is, akkor is annyi minden van az első napokban, a szoptatás megtanulása, fejés, iszonyú fájdalmak leküzdése, látogatók, sőt nekem az is problémát okozott, hogy kell megfogni a babámat :) vagy 3 órám erre ment el és akkor a fürdetésről még nem is beszéltem :D
De jó,hogy megkérdeztelek titeket!!köszönöm,hogy ezeket leírtátok,akkor módosítunk az ötleten:)
Őszintén én mindkét szülés után unatkoztam a kórházban,nem tudtam mivel lekötni magam,mindkét gyerekem ott még nagyon jó alvó volt...:)
1.000-1.500 ft-t kiadnátok egy alkalomért?
Szia! Én igen, részt vennék. Elég fitt voltam mindkét szülésem után és érdekelt is volna. Inkább a tartózkodás vége felé, a 2.-3. napon. Viszont én csak akkor mennék, ha lehetne vinni a babát is, biztos nem hagynám ott egy órára sem, akkor sem, ha valaki vigyázna rá. Újszülötteken nem lehet csinálni? vagy mondjuk az elején játékbabákon, az utolsó 15-20 percben meg a saját igazin? Ez is jó gyakorlás lehetne az összeszokáshoz.
Én kb. 2000 ft-ig fizetnék érte. Nekem tetszene!:)
köszi kedves utolsó a válaszod!Igen,az eredeti ötlet az volt,hogy az újdonsült anyuka a babáján tanulja meg a masszázst,tornát,ezért is akartam ezt a kórházi napokra tenni(illetve én is bevállaltam volna,ha van ilyen).De a többi kedves válaszolónak is igaza van,nem mindenki érzi magát úgy,hogy egy ilyenen részt vegyen frissen,szülés után.
Egyenlőre csak tájékozódom mire lenne nagyobb igény:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!