Gyedkompenzációra ha februárban adom be az igény azt késő már?
Figyelt kérdés
Csak most tudtam meg, hogy idén is van, már letöltöttem a nyilatkozatot csak el kell küldenem. Köszönöm a válaszokat.2013. febr. 7. 10:02
1/4 anonim válasza:
Én felhívtam tegnap munkáltatóm .
Azt mondták megkapom, mert tavaly is kaptam és a bérlappal küldik az igénylőlapot amit kitöltve vissza kell küldeni nekik. Tegnap tudtam meg,hogy van ilyen nyomtatvány.
Hívd fel őket!
Ha a munkáltató nem kifizetőhegy akkor oepnél érdeklődj .
2/4 anonim válasza:
Szia! Visszamenőleg már nem fogod megkapni, de az adóbevallásnál visszaigényelheted azt vagy azokat a hónapokat, amik kimaradtak! Erre majd nagyon figyelj! :)
3/4 anonim válasza:
Ha most beadod, megkapod visszamenőleg is! Minél hamarabb fel fel a kapcsolatot a munkáltatóddal.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nekem az OEP csinálja, mert a munkáltatóm nem kifizető hely. Akkor még ma felhívom őket. Igazából tavaly is automatikusan ők küldték az igénylőlapot, és idén hogy nem kaptam azt hittem már nem is lesz ilyen lehetőség, csak tegnap olvastam, hogy van. Mégegyszer köszönöm a válaszokat! :)
2013. febr. 7. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!