Ez a cipő kevés mostanra? Vagy sportcipő kell még?
Figyelt kérdés
[link] Bejön a melegebb tavaszi idő és sportcipőben szerintem izzadna a kis lába nem? pl: [link] vagy azért még kell a sortcipő?2014. márc. 12. 13:18
21/25 anonim válasza:
2 évesnek szerintem nagyon nem való se a vászon cipő se a sport cipő. neki még félcipő kell ami a bokáját fogja, majd jövőre már lehet divatolni, de most még fontosabb a láb boltozatának kialakulása.
amit utoljára linkeltél az már jó, de ennél azért olcsóbban is lehet kapni.
a nike, adidas meg társai nagyon jók lesznek mikor iskolás lesz, de még kicsi ezekhez a szabású cipőkhöz, pont ezekben nem jól áll a lába, bokája.
22/25 anonim válasza:
2 évesnek D.D Stepet vettem,a fiam már 3,ezért is vettem Adidast puha talp a sarkát tartja a cipő rendesen,és úgy gondoltam már eléggé nagy egy rendes sport cipőhöz.
23/25 A kérdező kommentje:
Mindenképpen az utolsónál maradunk,de hol találunk 7000 nél olcsóbban bőrcipőt?
2014. márc. 12. 20:18
24/25 anonim válasza:
20.vagyok.
D.d. Step jó, én is vettem olyan cipőket, 5500 ft volt.
25/25 anonim válasza:
Deichmannba nézz be személyesen, csomószor vannak leárazva utolsó darabok félárra. én olyankor veszem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!