Ez a cipő kevés mostanra? Vagy sportcipő kell még?
Figyelt kérdés
[link] Bejön a melegebb tavaszi idő és sportcipőben szerintem izzadna a kis lába nem? pl: [link] vagy azért még kell a sortcipő?2014. márc. 12. 13:18
11/25 anonim válasza:
a talaj még sokáig hidebb ilyenkor és könnyen felfázhat. hiába a levegő már 20 fokos ha a talaj át van fagyva.
12/25 A kérdező kommentje:
Szerintetek megéri 2500ért többért a Nike? Mégis csak márkás,gondolom más anyaggal is dolgoznak,mint a Bobbi Shoes 4000ért. ?
2014. márc. 12. 14:08
14/25 anonim válasza:
Ha a NIKE bőr, akkor megéri. Ha ugyanúgy műbőr, mint a Bobbi, akkor egyik se éri meg, mert megizzad benne a láb. Amúgy a Nike és Adidas babacipők szerintem nagyon vackok, alacsony a száruk a saroknál, nem tartják a bokát, durung, vastag, cseppet sem hajlékony talpuk van. A helyedben valami kényelmes, hajlékony talpú, bőr cipőt választanék. Ha a Deichmannban nézelősz, ott a Baren schuhe cipők általában bőrből vannak. Mindenképp nézd meg, miből van egy cipő, mielőtt megveszed!
15/25 anonim válasza:
Én egy adidas sportcipőt vettem a fiamnak,2 hete,szerintem a félcipő még korai.Nem ajánlom azt a fajta cipőt amit linkeltél teljesen műanyag a belseje és nagyon hamar beleizzad a gyerek lába ezen felül nagyon kemény a talpa,onnan tudom,hogy játszó cipőnek vettem a fiamnak egy éve,és valami borzalmasan vizes volt a lába,ráadásul azt mondta kényelmetlen pedig a lábára teljesen jó volt.
16/25 A kérdező kommentje:
azt írja,hogy felsőrész bőr,belső rész gyöngyvászon a nike-ál. akkor az jó?
Találtam egy bőrcipőt,de 7000 forint. Nemtudom megéri? Mert lehet,hogy 1,5-2 hónap múlva már olyan meleg lesz,hogy szandál kell... [link]
2014. márc. 12. 14:30
17/25 anonim válasza:
azért nem hiszem hogy egy 1,5-2 hónap mulva oylan meleg lesz hogy egy 2 éves gyereknek szandál kelljen, nyáron is van oylan hogy akár hetekig nem elág a szndál, erre is kell számitani,. azért enm olyan éghajlat ez ahol tuti mindig meleg van nyáron tavasszal meg végképp. Izzadós a babaád vagy miért tartasz ettöl ennyire? Azért a legtöbb gyerek nem oylan izzadós....
18/25 A kérdező kommentje:
Igen,nagyon izzados sajnos. :(
2014. márc. 12. 14:39
19/25 A kérdező kommentje:
Éppen ezért,szerintem maradunk ennél a bőrcipőnél,inkább rászánok még 3000ezret,mint,hogy megvegyem az olcsóbbat és esetleg szenved,mert tiszta víz lenne mindig a lába. nem?
2014. márc. 12. 14:41
20/25 anonim válasza:
Kislányomnak bobbi shoes-os cipője van, amit belinkeltél, a félcipő. Tavaly volt neki ilyen és semmi baj nem volt vele, akkor volt 2,5 éves.
Most a hétvégén az Aldiba vettünk neki 3500 ft-ért cipőt, bőr bélésest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!