Milyen szánkót vegyek a két éves fiamnak?
Figyelt kérdés
Tudnátok mutatni esetleg képet róla, hogy milyet tudnátok ajánlani? Fa, támlás, vagy műanyag? Nektek milyen van?2009. dec. 14. 13:05
1/6 anonim válasza:
Nekünk fa szánkónk van, aminek levehető háttámlája is van (az fém). Évtizedek óta bírja, szeretjük.
2/6 anonim válasza:
Nekünk is olyan van, fa szánkó,levehető fém támlával. Szinte örök darabok, mert bátyám, én,öcsém abban "nőttünk fel", most kislányom használja, de semmi baja. A Praktikerben láttam most ilyant, igaz 20ekörül volt, de sztem megéri.Műanyag nem valami időtálló, megkeményedik, eltörik.
3/6 A kérdező kommentje:
Húú ilyen borsos ára van? Azt hittem, olyan 5000 körül meg lehet úszni. Gyerekkoromban nekem is volt szánkóm, fából, csak támla nélkül. Most sajnálom igazán, hogy 14 évesen öcsémmel eltörtük, mert akkor már nagyon vadultunk vele :( De akkor megpróbálok nézni használtan ilyen keretes szánkót, hátha úgy ki tudok fogni egy olcsóbb darabot. Köszi szépen :)
2009. dec. 14. 14:06
4/6 anonim válasza:
A Tescoba szoktak lenni olcsóbban szánkók, bár azt nem tudom mennyire bírják. Az én lányom tavaly amikor 2 éves volt sokkal jobban szeretett bobozni mint szánkózni. Valamiért jobban tetszett neki, meg biztonságosabbnak is éreztem. Lehet előszőr nektek is azt kellene venni és ha már nagyobb lesz utána szánkót. Persze nem akarok beleszólni ez csak egy tipp volt. Remélem segíthettem.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi, a bob is jó ötlet :) Azzal nem is lehet akkorát esni (jól gondolom?) mint a szánkóval, mert alacsonyabban van. A hétvégén megnézem a Tesco-t, ma már láttam, hogy sok gyereket szánkón vittek a bölcsibe és ez olyan jó :) Engem kicsi koromban apukám vitt mindig szánkón oviba, amikor hó volt, nagyon szerettem, és szerintem a fiam is csípni fogja, hogy így utazik :) De akkor a bob is jó ötlet, azzal is mehetnénk. Meg van itt egy jó kis domboldal, jókat lehet végre csúszkálni :)
2009. dec. 16. 10:06
6/6 anonim válasza:
A bob azért volt jobb mert azzal nem tudott burulni és a kisebb dombokon nagyon élvezte, hogy egyedül is mehet. Az idén is azt mondja, hogy bobozni akar nem szánkózni :) A miénk olyan amin van kormány is az tetszik neki a legjobban rajt. Nézzél körül, de szerintem a tescoba szoktak lenni ilyesmik a legjobb áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!