Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak szerintem hibázott?

Csak szerintem hibázott?

Figyelt kérdés
előre leszögezem, nincs (még) babám, amit tudok azt másodkézből, de kissé felháborított, mikor a szomszédnő szülés után, amint hazahozta a gyereket, már tolta a ház elé és hagyta, hogy egyszerre 5-6 szomszéd hajolgasson a kicsi fölé.Nem kéne ilyen picire még jobban vigyázni?(Nem tartozik rám, de mégis...)
2009. dec. 13. 22:19
 1/5 anonim ***** válasza:
95%

Ki hogy kezeli ezt a témát...

Igaz, én nyáron, 40 fokban szültem, de első naptól az udvaron töltöttük szinte az egész napot, s hordtam védőnőhöz, nem vártam el, hogy ő jöjjön ki.

Persze tapizni senki nem tapizta, rokonok is csak kézmosással nyúltak hozzá, és mindenkinél pelus volt, aki megfogta.

2009. dec. 13. 22:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem hibázott. Én is nemrég hoztam haza a picimet. Sétálni mentünk, és természetes, hogy minden utcabeli megnézte, aki szembejött velünk. Mégis mit mondtam volna? Hogy ne nézzék meg? (tudom, hogy inl. időszak van, de nem fogták meg, nem símogatták, nem köhögtek rá, sőt, még rá sem leheltek. )
2009. dec. 13. 22:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor jó, viszont a válaszaitokból leszűrtem, hogy én tuti nagyon parás anyuka leszek :)
2009. dec. 13. 22:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tartottam a négy fal között kislányomat, igaz én is nyáron szültem, és két hetes koráig kórházban voltunk. Volt aki nem nézte épp jó szemmel, hogy merészelem kivinni a gyereket a levegőre, de ezt inkább az idősek szajkózták, anyósom is kézzel-lábbal tiltakozott, de hiába. És hála istennek eddig kutya baja, már 4 hónapos. Ja és két hete még a férjem is iszonyúan meg volt fázva, és azért hozzá ért a gyerekéhez, és semmi gond nem történt.

Én azt az elvet vallom, hogy hamarabb betegszik meg ha be van zárva és egyszer csak hirtelen érik a környezeti hatások. De épp az sem hibázik aki ennek ellenkezőjét tesz, mindenki maga tudja.

2009. dec. 13. 23:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Te se leszel parás, majd meglátod! Szülés után már másképp gondolkodsz majd. Kell a kisbabának a friss levegő, és azzal hogy megnézik még semmi baja nem lesz a kisbabádnak. Én örültem/örülök ha megnézik.

10hetes baba anyukája

2009. dec. 13. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!