Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most mit csináljak, hogyan...

Most mit csináljak, hogyan változzam meg?

Figyelt kérdés
Nem mosolygok túl sokat. Ezért a 20 hós fiam sem. Uramisten!! Ez most tudatosodott. Most mit csináljak?
2009. dec. 13. 20:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért nem mosolyogsz többet?Van valami okod amiért nem mosolyogsz vagy csak ilyen a természeted?Próbálj meg a picidre sokat mosolyogni minél többet!Lehet h másra nem de rá próbálj, vagy csináljatok együtt vicces dolgokat.
2009. dec. 13. 20:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Bocs ez lemaradt.Szóval csináljatok vicces dolgokat együtt amin mind a ketten nevettek.
2009. dec. 13. 20:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Fontos lenne,hogy mosolyogj rá sokat,mert éppen az utánzó időszakban van,és pont úgy tesz ahogy azt tőletek látja!De az is lehet,hogy ő alapból egy komolyabb baba,vannak ilyen gyerekek,főleg ha a szüleik is ilyenek.Táncoljatok,viccelődjetek és akkor fog nevetni ha akar.Az én kisfiam mindene nevet,néha olyan dolgokon is ami szerintem egyáltalán nem vicces.Próbálgasd,hogy mi tetszik neki,és azt gyakran csináld!

2009. dec. 13. 20:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Mosolyogj többet:-)
2009. dec. 13. 22:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez hülység, én eléggé mufurc vagyok, de a fiam kicsinek és nagynak is vidám, mosolygós, sőt 9 hónapos kicsi is állandóan mosolyog, nevet mindenkire.
2009. dec. 14. 12:09
 6/6 anonim válasza:
A gyermek, ha még kicsi mindent az édesanyjáról, apjáról és olyanokról másol le, akivel a legtöbb időt tölti el. Próbálj meg picit pozitívabb lenni, mosolyogni, ha úgy gondolod, hogy ez segít, de speciel az én szüleim is folyton nevetettek, és én mégis békés kissé antiszoc. baba voltam. Nem minden a szülőkön múlik :) Szerintem.
2009. dec. 14. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!