Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi idősen érte el fiad a...

Mennyi idősen érte el fiad a 13 kg-t?

Figyelt kérdés

2014. márc. 7. 20:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

ja, akkor tök mindegy a súly, bár az ülések súlyban vannak kategórizálva de a kresz magassághoz köti.

nagyon sokára ülhet olyanba aminek már nincs saját öve, mert míg nem éri el az adott magasságot, addig a nyaka előtt menne az öv, így ezt ne is nézd... enyém 116cm, és 2 hónapja használjuk az autó övét, mert az ülésé a lapockájától jött már...

enyém 4 múlt, de magas, a 6 évesemnek még jó a saját öv mert ő meg alacsony :)

2014. márc. 7. 23:47
 12/22 anonim ***** válasza:
2,5 évesen,de én egy 9-36kg való ülést vettem neki 1,5 évesen,nagyon megérte,most 3 még csak 14,tehát nem lenne jó neki a 15-36kg mert közben csak 93cm.
2014. márc. 8. 06:44
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Most kezdtem el foglalkozni vele, még a hordozóban van, egy darabig még jó is lesz. Azért érdekelt, mert szeretném, ha minél tovább utazna hátrafordítva, sokkal biztonságosabb, és van olyan ülés, amit 13 kg-ig lehet hátra fordítani, meg olyan is, amit 18-ig, csak a kettő között van 50.000 Ft árkülönbözet, ami azért nem mindegy... (Persze, ha bírja a hátramenetet - egyelőre nincs baja vele.)
2014. márc. 8. 07:41
 14/22 anonim ***** válasza:
Másfél éves volt, de ő magas fiú.
2014. márc. 8. 09:49
 15/22 anonim ***** válasza:
felesleges, nem fér el egyszerűen a lába. max szerintem 1,5 éves korig lehet húzni a menetiránynak háttal utazást.
2014. márc. 8. 10:38
 16/22 anonim ***** válasza:
Szerintem is. Ráadásul szeretnek kilátni.
2014. márc. 8. 10:45
 17/22 anonim ***** válasza:
Én 2 éves kora után pár hónappal cseréltem le a hordozót (jó nagy fajta volt) a fiamnak ő az aki 2 évesen volt 98-99cm.. Ha előbb kinőtte volna vettem volna 0-18ast ami sokáig háttal beköthető. Jobban jársz olyannal ami 18ig háttal beköthető. Minnél tovább kötödbe háttal annál jobb. Sok helyen 4 éves korig úgy utaznak a gyerekek.
2014. márc. 8. 11:06
 18/22 A kérdező kommentje:
Utolsóval értek egyet, behajtja a lábát, törökülésben ül. Svédországban teljesen általános, hogy 4 éves korig háttal utaznak a gyerekek, nálunk 1 éves korig kötelező, de az ajánlás 3 év. Csak alig lehet kapni ilyen ülést (megjegyzem, Európában sokkal többféle van), ráadásul csillagászati árban vannak. Egyébként egy magas ülésből kilát hátra és oldalra is.
2014. márc. 8. 11:41
 19/22 anonim ***** válasza:
Kérdező olyan jó, hogy ilyet is lehet olvasni mint te. Ritka vagy mint a fehér holló sajnos.
2014. márc. 8. 12:16
 20/22 anonim ***** válasza:
Én magamból indulok ki, konkrétan utálok háttal utazni, felfordul a gyomrom. Ezért gondolom, hogy a gyereknek sem kellemes. Az enyémek nyűglődtek így nagyon. :) De kinek mi a jó...
2014. márc. 8. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!