Pozitív teszt – Ötletek a tökéletes vázoláshoz? Bővebben lent.
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
A párommal holnap leszünk 1 éve együtt. Másfél hete pozitívat teszteltem, tegnap pedig a nőgyógyászom is megerősítette, hogy terhes vagyok.
Az örömöm mégsem felhőtlen, mivel a párommal soha nem beszéltünk családalapításról, gyerekről, házasságról, vagy bármi egyébről, csak élveztük a hétköznapokat és most félek, hogy valamit nagyon elszúrok.
De én nem bírom tovább magamban tartani, azt szeretném, hogy ő tudja meg először, még akkor is, ha meghátrál és azt mondja, hogy nincs erre felkészülve – én simán eltudom képzelni ezt a verziót is.
Holnap mondjam el neki? Vagy hogyan hozzam fel a témát? Egy ilyet jó ötlet pont egy évfordulón elmondani? Ötletek?
Nagyon megköszönném, ha segítenétek!
Én sem évfordulós meglepinek adnám, ha nm lenne tervezett a baba.
Egyszerűen fognám a tesztet és odaraknám elé egy nyugodtabb pillanatban.
Én 24 vagyok, Ő 27.
És azért nem beszéltem még neki róla, mert én magam sem hittem el, a nőgyógyászomtól akartam hallani, az a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!