Kedves anyukák, ti melyik korban féltattétek/féltitek
legjobban a gyereke (i) teket?
Figyelt kérdés
Vagy mindig egyforma ez az érzés?Előre is köszönöm a válasz(oka)t!
2014. márc. 5. 14:26
1/8 anonim válasza:
szerintem ha valakinek gyereke van-annak többé nincs nyugalma,állandóan aggódhat majd valamiért.
én már előre félek a kamasz korszaktól,mert nem lehetek mindig ott hogy figyelmeztessem ha rossz döntést hozna
2014. márc. 5. 14:32
2/8 anonim válasza:
Terhesség alatt, és kamaszkorban :)
2014. márc. 5. 14:38
3/8 anonim válasza:
Édesanyám azt szokta mondani kis gyerek kis gond, angy gyerek angy gond. Annó ö sme hitte ezt el és mégis igy volt. Persze midnig mástól fél az ember. kiskoromban nehéz volt mert nem aludtam és ettem rendesen, azt hitte ennél nincs rosszabb. AZtán jött a suli, ott nehézkesen mentek a dolgok. AZtána a kamaszkor, pedig akkor jó gyerek voltam de ezt a szülő sosem tudhatja épp mit csinál a gyerek ha elmegy ide oda, nehogy rossz társaság stb. Semmi ilyen nem volt de ezt ö nem tudhatta elöre. Most már nem iylenek miatt aggodik ahnem scak ugy hogy nehogy valami baj érjen. Ha elmegyünk valahova a férjemmel már nem azon aggodik jaj nehogy drogozzak vagy helytelen dolgot tegyek vagy megeröszakoljanak hanem attól hogy hazafelé nehogy valami baj történjen velünk. Tehát mindig van miért aggódni.
2014. márc. 5. 14:39
4/8 anonim válasza:
Hát a kezdetekben a betegségektől féltettem őket, amikor oviba kerültek akkor az új egymás nélküli helyzettől féltettem őket, amikor iskolába mentek akkor a társaiktól és a megpróbáltatásoktól féltettem őket, most hogy kamaszok meg önmaguktól féltem őket. No meg egymástól. :)
Ez nem kor kérdés, minden pillanatban van min aggódni. Gondolom ha 40 évesek lesznek, akkor is fogok találni valamit amiért félthetem őket. :)
2014. márc. 5. 14:41
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!:)
2014. márc. 5. 14:44
6/8 anonim válasza:
Szerintem az erzes egyforma csak minden korban mas miatt felti oket az ember. Ezert igaz ez a kozmondas: "Egy anya a gyereke kezet csak egy ideig fogja, de a szivet orokke." Mert elete vegeig felti egy anya a gyereket, mar akkor is amikor felnott. :)
2014. márc. 5. 15:45
7/8 anonim válasza:
Az ötévest azért,mert mint az őrült úgy biciklizik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!