Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek melyik tetszik legjobba...

Nektek melyik tetszik legjobban ezek közül a nevek közül?

Figyelt kérdés

Mindenképpen dupla keresztnevet szeretnénk, és nem nagyon tudunk dönteni. A vezetéknévhez mindegyik illik.

Bianka Borbála

Hajna Heléna

Janka Jusztina

Jadviga Janka

Korinna Kinga

Lenke Letícia

Orsolya Olívia

Patrícia Pálma

Titanilla Tímea

2014. márc. 5. 13:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
62%
Bianka Borbála
2014. márc. 5. 19:01
 12/17 Vivi2014 válasza:
43%
A Kinga szép és ritka is szerintem :)
2014. márc. 5. 21:38
 13/17 anonim ***** válasza:
62%
Nekem tetszik az alliteráló név, persze csak akkor ha a vezetéknév nem ezekkel a betűkkel kezdődik. A három már nagyon sok együtt. Az általad felsoroltak közül a Bianka Borbála és az Orsolya Olívia tetszenek, esetleg a Heléna valamilyen más névvel.
2014. márc. 5. 22:30
 14/17 anonim ***** válasza:
62%

Nekem csak a Bianka Borbála tetszik, esetleg az Orsolya Olívia, de ha vezetéknév is alliterál rá, akkor csak az egyik kerseztnév legyen. (Patrícia, Titanilla, Korinna és társai nekem borzasztóak).

Egyébként nekem is két keresztnevem van - csak arra jó, hogy egyik okmányon így, a másikon úgy legyen nevem, meg hogy az ismerősök rácsodálkozhassanak amásodik keresztnevemre.

Ismerek olyat, akinek a már a vezetékneve is kersztnév (mondjuk Dávid), mégis két keresztneve van, na az az abszolút agyrém.

2014. márc. 6. 10:34
 15/17 anonim ***** válasza:
62%

Bianka Borbála

Korinna Kinga

2014. márc. 6. 15:11
 16/17 anonim ***** válasza:
62%

Sorrendbe, az első:

Orsolya Olívia

Leticia Lenke, szerintem így szebb

Bianka Borbála

Korinna kInga

Patrícia Pálma

2014. márc. 6. 18:50
 17/17 anonim ***** válasza:
62%

Bianka Borbála

Tudom,nincs a lehetőségek között, de hátha megtetszik :Janka Jázmin

2014. márc. 16. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!