Van az apának bármi erkölcsi kötelessége a gyerek felé, ha a gyerek az anya ármánykodásának köszönhetően fogant?
Figyelt kérdés
Az anya állításával ellentétben nem vette be a fogamzásgátló tablettákat és rendszeresen kiszúrta az óvszereket egy gombostűvel. Nem a törvény érdekel, azt ismerem, én az erkölcsi felelősségre vagyok kíváncsi.2014. márc. 2. 09:16
11/17 anonim válasza:
De igen a pasi tehet arról,hogy lefeküdt a nővel,tehát részese a csúnyán mondva gyerekcsinálásban ugyanis ha van védekezés sem 100%,tehát kutya kötelessége a gyerekét támogatni.
12/17 A kérdező kommentje:
Nem lenne az, ha az anya hajlandó lenne abortuszra menni.
2014. márc. 2. 10:10
13/17 anonim válasza:
Már nem lehet az eseményeket meg nem történtté tenni. Az apa képzelje magát a gyerek helyzetébe és tegye fel a kérdést: megérteném és megbocsátanék a helyében magamnak, amiért nem tartottam vele semmilyen kapcsolatot? Igen, megérteném, hogy apám nem akart engem, anyám szemét módon elbánt vele és belekényszerítette őt ebbe a helyzetbe. Megérteném, hogy nem akart engem és nyűg vagyok a nyakán, nem kíváncsi rám. Megérteném, de nem bocsátanám meg soha, mert nem kértem, hogy legyek, de ha már itt vagyok az alapvető, minimális emberi tiszteletet megérdemlem, azt, hogy korrekt kapcsolatunk legyen, hogy néha megkérdezze, hogy vagyok, hogy érzem magam, mert mégiscsak az apám, nem? Mit fog gondolni a gyerek az apjáról, ha otthagyja? Hogy egy gyenge jellem, aki képtelen vállalni a felelősséget, és ami még rosszabb, otthagyta a francba. Az eszmefuttatás végén pedig tegye fel az apa a kérdést: Milyen ember akarok lenni?
14/17 anonim válasza:
Lehet jobb is lenne szegény gyereknek ha nem lenne része az életének olyan "ember" aki csak úgy megölné.
15/17 A kérdező kommentje:
Gyerekkel új kapcsolatot is nehezebb találni. Titkolni megint nem jó.
Bár így van kit kényszeríteni, hogy öreg korára gondoskodjon az emberről, de nagyon hosszú idő, amíg a befektetett pénz megtérül.
Nem lehetne valahogy kikényszeríteni az abortuszt?
2014. márc. 2. 10:39
16/17 A kérdező kommentje:
Esetleg az anyja ellen lehetne fordítani a gyereket az igazsággal, úgy megérné a kapcsolattartás.
2014. márc. 2. 11:00
17/17 anonim válasza:
Ilyen lelkivilágú ember inkább felejtse el , hogy létezik! A gyerek is jobban jár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!