Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisgyerekes anyukák, mennyi...

Kisgyerekes anyukák, mennyi sikerrel barátkoztok más anyukákkal? Én lihegem túl ezt a dolgot?

Figyelt kérdés

Sziasztok, kislányom nemrég múlt fél éves és mivel itt a jó idő egyre inkább barátkozunk. Internetes fórumon van egy csoport aminek tagja vagyok és ott ismerkedtem pár anyukával. Ismertem kb. kettőt, találkozgattunk is de igaz, hogy nagyon kedvesek, az a "valami" hiányzik. Így nézegettem a profilokat és megláttam Kittit. Fiatal anyuka, a babája majdnem annyi idős mint az enyém és nagyon csinos, fiatalos, divatosan öltözködik. Nem is mertem írni neki, mert mi most elég rossz anyagi körülmények között vagyunk, majd később kapjuk meg visszatérítve nagyobb összeget. Így annak ellenére,hogy én is szeretek normálisan öltözködni, szeretem ha "jó a hajam" (ezer éve nem voltam fodrásznál) hát most nagyon nem vagyok önmagam és tudom, hogy egyáltalán nem szép dolog a külső alapján megítélni az embert, de nem is egészen erről van szó... (vagy mégis?) Szóval nem mertem neki írni. Megismertem egy másik anyukát, Hannát, és ő is nagyon fiatalos, divatos, szeret sminkelni ami nekem a nagy kedvencem. Találkoztunk már kétszer de nem igazán volt lehetőségem jobban megismerni, de valahogy rossz érzésem van. Közben megtudtam, hogy Kitti és Hanna ismerik egymást, és facebookon is láttam, hogy kommenteli a képét a másik lánynak. Annyira nevetségesen érzem magam, hogy féltékeny vagyok, de mégis így érzek, rosszul esik, hogy a másik lányt talán valamiért jobban kedveli és én valahogy kiesek a kosárból, vagy nem is tudom. Iskolában régebben nehezen barátkoztam, akkor sem volt sok önbizalmam, aztán ez megváltozott, munkahelyemen már sokkal könnyebben ismerkedtem és most sem esik nehezemre, de valahogy mindig bennem van a félsz, hogy nem fognak kedvelni és most már amiatt is aggaszt, hogy a lányomnak nem lesz kis barátja... Itthon vagyok vele egész nap és nem csak neki, de nekem is hiányzik valaki akivel nem csak ismerősök lennénk akik összejárnak babázni, hanem valaki akivel őszintén tudnék beszélni a dolgokról és aki ugyanúgy kedvelne engem... Valaki akivel lenne bennünk valami közös...

tudnátok nekem segíteni? Privátban is írhattok...

2014. márc. 1. 20:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%

Na én meg pont ellenkezőleg jártam,lehet ezért is barátkozom hozzám hasonlókkal. :(

Szóval volt nekem "szegény" barátnőm is,akinek mikor boldogan meséltem,hogy milyen jó volt New York-ban,akkor közölte velem,hogy de jó nektek,hogy nyaralhattok,nekünk meg a héten kenyérre sem telt.Na ezek után gondoltam azt,hogy akkor nem barátkozok ilyennel,aki nem tud velem örülni,csak azt hajtogatni,hogy nekik milyen rossz.

A jelenlegi jómódú barátnőmék sose lesznek szegények,hisz olyan munkájuk,és munkánk van,ami mindig kell majd a világban,szerencsére.

2014. márc. 1. 21:35
 12/15 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem arra a korra amikor már gyereke van az embernek illene nem külsőség miatt barátkozni. Talán ha te sem a külső miatt akarnál barátkozni lenne igazi barátaid.
2014. márc. 1. 21:36
 13/15 A kérdező kommentje:
Pedig én azt veszem észre, hogy mindenki a külsőségek alapján ítél. Ne mondja nekem senki, hogy nem figyeli meg a másikat. Nem feltétlen a márkás ruhára gondolok, de igenis a külső nagyon sokat elárul a másikról. És most persze bele lehet magyarázni a mondatba bármit. Nem azt nézem rajtuk, hogy jaj szőke-e vagy barna, hanem valami közöset keresek. Elnézést, ha inkább fiatalabb anyukákkal szeretnék ismerkedni, nem hiszem, hogy egy 40 évessel olyan sok közös lehetne bennünk. (persze aztán az is lehet!) Féltem, hogy Kitti nem szeretne velünk barátkozni mert mi egy lyukban lakunk nekik meg szép lakásuk van. De nagyon kíváncsi vagyok tapasztalatokra. Igazatok van, a gyerekek ilyenkor még nem igénylik annyira a társaságot, de én igen. Azt hiszem, várok, lesz ami lesz. És megpróbálok nem a külsőségek alapján ítélni. Meg talán kevésbé szigorú lenni magammal?
2014. márc. 1. 21:56
 14/15 anonim ***** válasza:

Pedig nem a külső alapján kellene barátkozok, ha valaki igen akkor az nem is lesz tartós. Van középiskolából,egyetemről évek óta barátnőm is, neked ők hol vannak?

Felnőttkori barátságok ezért nem nagyon vannak, mert tényleg sok ember a külső miatt akar barátkozni.

2014. márc. 1. 22:00
 15/15 A kérdező kommentje:
Van nekem is két másik kedves barátnőm, de ők most nem "elég", szeretnék kisgyerekes barátnőt is, aki most ugyanúgy gyesen van mint én. Másik két barátnőmmel is találkozok, de ez most más, ők dolgoznak, élik az életüket, én otthon vagyok egész nap, más az életem...
2014. márc. 1. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!