Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor érezted magad boldogabba...

Mikor érezted magad boldogabbank, mielőtt vagy miútán gyermeket válalltál? A többi lent.

Figyelt kérdés

Minap olvastam egy felmérést, férfiakról szólt, hogy boldogabbak-e miútán apává váltak. Nem melékszem, a pontos számokra, de fölényes többségben a kisgyermekes apukák tartották magukat boldogabbnak. Állítólag a nők körében sokkal nagyobb volt az ellentmondás, így egyértelmű kimutatás sem született.

Én csak szimpla kiváncsiságból tettem fel a kérdést, hogy ti hogy vélekedtek erről?

2014. febr. 23. 15:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as lehet igazad van, de tényleg semmi negatív szándék nem vezérelt a kérdés kiírására, csak a szimpla kiváncsiság.
2014. febr. 23. 16:22
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én boldog voltam előtte is, hiányzik is pár dolog, amit most nem tehetek meg, de nem cserélném vissza az életem. Épp ma mondtam férjemnek, hogy olyan furcsa, hogy szülés előtt nem volt hiányérzetem, most már el sem tudom képzelni, hogy élhettem a fiunk nélkül boldogan. :)
2014. febr. 23. 18:49
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nos egyelőre többször voltam boldogabb a teherbeesés előtt,de inkább másképp voltam boldog,kicsit hirtelen jött a baba mint derült égből villámcsapás,ettől függetlenül szeretem a fiam.
2014. febr. 23. 19:37
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én egyértelműen anyaként érzem magam teljesnek, így vagyok boldogabb. Visszatérve a felmérésre, a nőknél azért nagyobb az ellentmondás, mert a kisgyerekes időnek vannak árnyoldalai. Főleg az első babánál bukik ki ez a nagy különbség a régi és az új életmód között, sokan nehezebben élik meg, mert a mai nőknek már más az identitása, mint régebben volt a mi anyáinknak. A férfiakat ez a változás ugyebár kevésbé érinti, a negatívumokat nem közvetlenül és folyamatosan érzik.
2014. febr. 23. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!