Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor érezted magad boldogabba...

Mikor érezted magad boldogabbank, mielőtt vagy miútán gyermeket válalltál? A többi lent.

Figyelt kérdés

Minap olvastam egy felmérést, férfiakról szólt, hogy boldogabbak-e miútán apává váltak. Nem melékszem, a pontos számokra, de fölényes többségben a kisgyermekes apukák tartották magukat boldogabbnak. Állítólag a nők körében sokkal nagyobb volt az ellentmondás, így egyértelmű kimutatás sem született.

Én csak szimpla kiváncsiságból tettem fel a kérdést, hogy ti hogy vélekedtek erről?

2014. febr. 23. 15:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én azután, hogy anya lettem.
2014. febr. 23. 15:58
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
gyerekvállalás után
2014. febr. 23. 16:01
 3/14 anonim ***** válasza:
Szerinted erre ki írja azt, hogy gyerek előtt?
2014. febr. 23. 16:05
 4/14 anonim ***** válasza:
81%
Én most is boldog vagyok, pedig még nincs gyermekünk! Szerintem nem a gyerek tesz boldoggá, hanem a boldogságotok részéve válik! Mert ha valami előtte sincs rendben, az nem fog megoldódni a gyermekvállalástól. (Remélem jól értettem a kérdésed)
2014. febr. 23. 16:12
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
én nekem gyerek előtt és gyerek vállalás után is voltak boldog és kevésbé boldog napjaim.
2014. febr. 23. 16:12
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a két kor (a gyerek előtti és utáni) optimális esetben nem összehasonlítható. Egyik ezért jó, a másik azért. Én szerettem a párommal lenni a gyerek előtt is. Persze a mostani állapotot nem lehet összehasonlítani semmivel!
2014. febr. 23. 16:14
 7/14 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as váloszoló, a válaszok anonímak, bárki leirhatja úgy ahogy érez, ezért is kérnék mindenkit, hogy őszintén válaszoljon, nyugodtan le is írhatja érzéseit.
2014. febr. 23. 16:18
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ez tipikus olyan kérdés amit még ha úgy is érez az illető néha napján sem vallaná még magának sem.
2014. febr. 23. 16:19
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor is az volt, mert most is. Teljesen más a két boldogság. Én nem jelentem ki,hogy nekem a gyerek előtt nem is volt életem!
2014. febr. 23. 16:21
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Anya vagyok, mégsem érzem azt, hogy boldogabb vagyok, mint szülés előtt.

Sok örömmel és sok bosszúsággal is jár a gyerek, nem ettől lett teljes az életem.

Gyerek előtt is voltak boldog szakaszok az életemben és azóta is, mint ahogy vagyok bánatos most és akkor is.

2014. febr. 23. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!