Ha a kiskutyával jól bánok, igyekszem jól nevelni, akkor ez egy jó "gyakorlás" a gyerekre?
Figyelt kérdés
Tudom a párhuzam hülyeség,mert egy kisbaba más,de azért csak jó gyakorló terepnek..2014. febr. 23. 15:27
11/12 anonim válasza:
Szerintem akkor inkább már egy macskát!!
Komolyan!
1000x jobban hasonlít egy emberre!Akaratos, önfejű..stb.Amikor nem akarja nem tudod szeretgetni, de van mikor akkor megy oda szeretgetésért amikor neked nem alkalmas.Nem igazán ismerik a nem szót..van amelyik még válogatós is, nem mindent eszik meg..Akár csak egy dackorszakos gyerek!! :)
Ha már gyerekre akarsz felkészülni, akkor inkább macska..
Félre értés ne essék..én imádom a kutyákat!De akkor is, a kutya egy társ..hasonul velünk, szeret minket mindegy mi van..de egy macska nem.
12/12 anonim válasza:
Egy macska szinte egész nap alszik, egy gyereket meg este tízkor sem lehet letenni mert pörög ezerrel es meg szórakoztatni is kell. A lényeg, akar kutya, akar macska, egyik sem merít le úgy agyilag es fizikailag mint egy gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!