Apasági nyilatkozatot hogyan lehet semmissé tenni?
Szerintem nem kioktatást kért, hanem tanácsot! Pálcát meg végképp ne törjünk a feje felett, amíg nem tudjuk az előzményeket! Ha valaki egy kapcsolatban úgy dönt, hogy félre lép, annak vannak okai!És nem csak az, hogy "viszket" neki!!! Gondolom nem kapott meg valamit otthon, amire szüksége lett volna.....És gondolom nem hetekről van szó, hanem évekre visszatekintve!!!
Ja és, hogy nem akar babát!? MIlyen ember az ilyen, ha nem egoista! Nekem sem esne jól, ha a párom kijelentené, hogy ő nem akar gyereket! Talán felvetődne bennem, hogy szeret-e egyáltalán??!!!
Gondolkozzunk már el! Vagy ezen esetben az a baj, hogy nő tette?
Azért azt se felejtsük el, hogy nem ő az egyetlen ember a Földön, akivel ez megtörtént! Anno 100-200 évvel ezelőtt is történt már ilyen, csak akkor nem beszéltek róla!
Meg azt se felejtsük el, hogy volt már arra is példa, hogy 20 év boldog házasság után deült ki, apukának van egy 13 éves eltitkolt fia vagy lánya!
Olyat meg pláne ne mondj "kedves szavakat író kommentelő", hogy te soha nem csalánád meg a párod, mert olyan nincs , hogy soha! Még te sem tudhatod, hogy mit hoz neked az élet!
Szerintem mindenképp csinálj először egy tesztet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!