Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Baba mellett vajon lehet-e...

Baba mellett vajon lehet-e tovabb tanulni?

Figyelt kérdés
Ferjnel vagyok mar, allando m.helyem is van, es most felveteliztem egy egyetemre,amit munka mellett is el birok vegezni. De, felveteli utan 1 hetre derult ki, hogy terhes vagyok. Veghez birom-e vinni? Tudom, hogy szinte miden idejet lekoti az embernek a kis csoppseg,de van-e naponta par szabad ora,amit kitudnek hasznalni a tanulasra? Nekem az is eleg lenne... Elore is koszi a valaszokat.
2008. júl. 21. 14:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem három csoporttársam is volt, akik újszülöttel tanultak, úgy, hogy szültek, de nem hagytak ki félévet. Egyik nyáron szült, de a többi évközben. Asszem annyi segítségük volt, hogy férj meg nagymama. Úgyhogy tuti meg lehet csinálni, csak jó időbeosztás kérdése. Minden létező szabad percben tanulj, és persze kell majd éjszakáznod is. Ezt baba nélkül is kell, hát még azzal:(
2008. júl. 21. 14:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt!
2008. júl. 21. 15:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én egy hét mulva szülök, és én is modt kezdem az egyetemet levelezőn. Nekem is vannak kétségeim, de anyukám is megoldotta meg sokan mások az ismerőseim közül is. menni fog, föleg ha van melleted egy férj aki segit /nekem csak nagymama van/.
2008. júl. 21. 15:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is gyerek mellett végeztem el a főiskolát. Mikor "csak" baba van és tanulás, viszonylag könnyedén megy a dolog (bár az elején nekem nagyon vissza kellett szoknom a tanuláshoz, ez nehéz volt), de ha már ezek mellett napi 8 órában dolgozol is, az már húzósabb, de nem megoldhatatlan. Másfél évet így csináltam végig, és itt vagyok diplomával a kezemben. Ne félj, lesz időd a tanulásra, ilyenkor kevés idő alatt képes az ember többet bemagolni, mint gondolná. úgyhogy mindent bele, én szorítok neked.
2008. júl. 22. 12:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a biztato valaszokat!
2008. júl. 22. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!