Detre hülyén hangzik, Bende az a cicánk neve, Ében az kifejezetten szép és különleges szerintem, a Salamonnak meg fénylő töke van
szóval Ében (mellesleg az férfi név? nem női?)
"Salamonnak meg fénylő töke van" ezen felröhögtem :D köszi.
Nekem a Bende meg az Ében a legnormálisabb ezek közül, A Detre meg a legrosszabb. De egyiket se adnám a gyerekemnek.
Bocs, egyik sem tetszik. Ha nagyon muszáj lenne választani, akkor a Salamon, de leginkább egyiket se.
A Detre nekem kimondottan vezetéknévnek hangzik (van is ilyen nevű ismerősöm), a Bendéről a bendő jut eszembe, az Ében még talán szép is lehetne, ha egy színesbőrű gyerekről lenne szó, de amúgy nekem kicsit mókásnak tűnik. A Salamonnal meg egy csomó viccet el lehet sütni, és el is fogják.
Bocs de egyiket sem. Valahogy értem, hogy milyen logika, ill. milyen irányvonal mentén jutottatok ezekre a választásokra, de nekem egyik sem bejövős. Talán a Salamon, ha mindenképp muszáj választani.
Bendegúz, Benedek, Samu, Soma is akár, de az ilyen Kende és hasonló (ősmagyar?) nevektől kiráz a hideg.
Az 1-essel ertek egyet.
Ne haragudj de hogy sikerult ezeket osszevalogatn, hogy maradtak pont ezek a vegso rostan? Valami rettenetesek, persze ez szubjektiv :-) Es igen, a Salamonon kivul egyik sem "nev".
Egyiket sem valasztanam, de ha pisztolyt szegeznenek a halantekomhoz akkor a Salamont...
Persze neked kell hogy tetsszen :-) de szerintem az osszes kicseszes a gyerekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!