Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen ajándéknak örülne egy...

Lues kérdése:

Milyen ajándéknak örülne egy 6 hónapos baba? Elég sok játéka van már. Minek örülne?

Figyelt kérdés
Gondoltan 2 részes ágyneműre, de nem tudom, hogy jó ötlet-e. Márciusban itt a névnapja és szeretném ha segítenétek pár ötlettel. Előre is köszi!
2014. febr. 19. 11:51
 1/6 anonim ***** válasza:

az ágynemű jó ötlet de vehetsz nagyobbat is ami jó lesz később nem azt picike babatakarót

vagy nagyobb ruhákat ami pár hónap múlva lesz rá jó

2014. febr. 19. 12:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Kajának, cicinek, ölelgetésnek, törődésnek... Ja, hogy te nem az anyja vagy?

Akkor azt nézd, minek örülne az anyja, mi lenne hasznos ajándék, ami jól jön a gyereknek... Pl. pelus ha szegények, vagy ruha. De valami babás prgoramra való kupon is ajándék lehet a családnak, ha nem hasznos, hanem kifejezetten ajándék típusú ajándékozás a cél.

Ágynemű is jó persze, csak ha van elég, akkor megnő úgy a gyerek, hogy megmarad a kinőtt ágynemű. Ilyesmiből, ruhából is érdemes nagyobbat venni, ami később lesz jó rá, úgy tényleg hasznos ajándékká válhat!

Ágyneműből pl akkora, ami majd jó lesz az oviba!!!

2014. febr. 19. 12:04
 3/6 anonim ***** válasza:
6 hónapos? tök mindegy... de ha fontos, hogy ő örüljön neki akkor ágynemű helyett egy pet palackot adj neki, azt tuti jobban fogja értékelni
2014. febr. 19. 12:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem az ágynemű nem jó ötlet. Kisbaba nem használ párnát és sokan takarót sem, mert hálózsákban altatják őket. Ha ők mégis takarót használnak, akkor meg nyilván van nekik. Akkor inkább plédet vennék, abból nem baj, ha több van.

Én anyukaként csak a játéknak örültem, mert minden mással melléfogtak. A ruhák soha nem voltak megfelelő méretűek, vagy már eleve kicsi volt, vagy mire belenőtt a szezonnak nem felelt meg. Kencékből, pelenkából, stb. meg ragaszkodtam a bevált márkához.

Én valamilyen fürdőjátékot ajánlanék, abból még nem hiszem, hogy sok lenne neki és lassan használni is fogja őket.

2014. febr. 19. 13:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,de már bánom,hogy kérdeztem. PET palackot?! Képzeld kedves 2-es,az én fiamnak szeretnék venni vmit. Csak gondoltam kérdezek,hátha kapok vmi frappáns ötletet.
2014. febr. 19. 15:18
 6/6 anonim ***** válasza:

4-es vagyok. Hát ne haragudj, de a kérdésből, főleg abból a részből, hogy nem tudod jó ötlet-e az ágynemű, nem hiszem, hogy bárki azt gondolta volna, hogy a saját gyerekedről van szó.

A mi lányunk 6 hónaposan szerette a puha kockákat, még sokat játszott a játszószőnyegén, amin volt játékív. Szerette a felhúzható zenélő játékokat, a rágókákat, csörgőket, a fürdőkádban a kis méretű állatkákat. Van egy aranyos plüss elefántja, aminek a részei különböző anyagból vannak és más-más hangot adnak ki, amikor gyömöszöli. Ezt belinkelem.

[link]

2014. febr. 19. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!