Tóth Bútortól rendelt már valaki a gyerkőcének ágyat?
Véleményt szeretnék kérni. Onnan gondoltam,hogy rendelek egy ifjúsági ágyat. De mivel elég messze van így látatlanban nem is tudom.
Aki onnan rendelt: Meg vagy elégedve?
Nem kevés az 5cm-es szivacs a kicsi alatt?
Én nem rendeltem, de pár kérdést feltettem a FB oldalukon.
Az eején még válaszoltak, aztán hagyták a csudába, tán túl macerás voltam nekik.
Szóval bútorlapból van a termék, nem mondták meg milyen vastagból - vajon akkor milyen vastag is lehet?
A tartós fogyasztási cikkekre 1 év a kötelező garancia, ők fél évet vállalnak!!!
Nem írták le milyen szövettel vonják be az ágyat, ami azért elég fontos, mert ha vékony elszakadhat.
MIkor rákérdeztem mivel lehet tisztítani a válasz a kárpittisztító volt, ami ugye ha belegondolunk vizes, a bútorlap meg beszívja a vizet, szóval tönkre megy, ha tisztítod.
Összességében az ára jó, aranyos a minta, a gyerek imádná, de a minősége szerintem silány, probléma esetén nem fognak velem foglalkozni, ha már most a kérdésekre sem válaszolnak... döntsd el veszel-e ilyen gyártótól ilyen ágyat.
Én vásároltam közben egy Manola ágyat. Bár nem teljes piros verdás, de a verda mintát rátették, két évet vállalnak garanciát és már ki is szállították, össze is szerelték. Itthon nagy a boldogság, a kisfiam fel se ébred azóta éjszaka :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!