Havi 200 ezer forintból milyen életszínvonalon élhet egy kétgyerekes család?
Figyelt kérdés
Saját lakás van, hitel nincs, kocsi nincs.2014. febr. 16. 21:26
21/24 zabmester válasza:
Azért úgy, hogy van saját lakás (tehát lakbért nem kell fizetni), és nincs se hitel, se kocsi, ami vinné a pénzt, ebből elég soknak kell maradnia. Nálunk a kötelező kiadásokra (úgy mint rezsi, meg hasonlók) nagyjából 60 ezer megy el, nem tudom, ez másoknál mennyi, de ha 200-ból ennyi megy le, akkor 140-ből azért bőven ki lehet hozni egy havi étkezést, ruházkodást (főleg, hogy ruhát venni nem kell minden hónapban), még talán félretenni is lehet valamennyit.
22/24 anonim válasza:
persze le kell pontozni aki szerint nem sok hát nem is sok,de mások az igények valaki el van olcsó párizsival,személy szerint olyat nem veszek
23/24 anonim válasza:
Hát igen. Le kell pontozni azt, aki tudatosan készül a gyerekvállalásra, nem segélyekből akarja felnevelni a gyerekeit.
Tényleg, lassan már nekem kellene sz.rul érezni magam, hogy nem vagyok rászoruló, mert tudatosan, lépésről lépésre alakítottam az életemet, az életünket?
De azért egy picit szórakoztat a gondolat, hogy míg a kedves lepontozónak egyedül ez a lepontozás ad örömet, addig szerencsére nekem nem ez jelenti a szórakozást :))
24/24 zabmester válasza:
Hogyne. Azt is le kell pontozni, aki átlagkeresetből, átlagos színvonalon meg tud élni, és esetleg ez még meg is felel neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!