Miért lehet az és mit tegyek, ha 1,5 évesem egyik napról a másikra esténként nem altatható el a megszokott módon, hanem játszana, sír, hisztizik, ha kezdődne a lefektetés?
Nem változott meg a napi ritmusunk semmiben. Mármint csak ebben, de már egy hete tart.
Régebben fürdés, tejcsi, utána bírkózás-mese-bújás és alvás, most meg még csak az ágy közelébe sem hajlandó jönni, ha meg odacipelem, már a szobába kezdődik a sírás, visítás. Miért lehet ez? Közben úgy látom, hogy fárádt, meg kifárasztjuk napközben, főleg délután, amikor már apa is itthon van.
Az enyém 19 hónapos. Ő egyedül aludt el mindig a saját szobájában este is. Most pár napja csak akkor hajlandó este elaludni, ha magam mellé fektetem a mi ágyunkban. Tegnap este is fél kilenctől, fél tízig küzdöttünk a kiságyba, meguntam magam mellé vettem és két perc múlva húzta a lóbőrt. Lehet tényleg jön a félős korszak.
Türelem, mást én sem tudok, remélem ez is hamar elmúlik.
Lehet, hogy csak front van...
Nálunk ugyanez a helyzet, 1,5 éves, eddig gyönyörűen elment aludni, fürcsi, mese, puszi után. De hétvége óta minden este huncutkodik, menekül, ha látja, hogy vinni akarjuk az ágyába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!